2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام🤦🏻‍♀️

91 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

ی موضوعی هس ک راجع بش راهنمایی میخام 

ببینین من چندسال پیش میرفتم کلاس نقاشی 

اونجا با ی پسری رفیق شدم و دوسه سال باهم بودیم 

همه جوره هوای همو داشتیم ولی نشد ک باهم بمونیم 

رابطمون تموم شد 

حالا داداش دوست پسر سابقم موبایل فروشه و من یروز رفتم ازش یسری چیز گرفتم و اینا ولی درجریان رابطه منو داداشش نبود خلاصه برا گوشی ک گرفته بودم مشکل پیش اومد و من تلفنی باهاش صحبت کردم و کم کم باهم دوست شدیم و بعد هم ازدواج 

ولی برادرشوهرم ک قبلا دوست پسرم بوده از زمان عقد منو داداشش به من گفته زنداداش با اینکه هم سنیم

کلا نگاه و طرز دیدش ب من تغییر کرد و من خیلی خوشحالم حتی یبار بحث اون موقع هارو هم نیوورده وسط 

الان مشکل من ایناس اول اینکه عذاب وجدان دارم میترسم یروز همسرم بفهمه دوم اینکه بعضی رفتارای برادرشوهرم اذیتم میکنه الان نامزد داره ولی مثلا 

تاحالا سه چار بار قبل نامزدیش که بحث زن و اینا بوده 

باناراحتی زیاد به مامانش گفته بود زن نمیخام اونی ک میخواستم نگرفتین برام الان ازدواج کرده و از این حرفا 

همیشه دخترای منو بیشتر از بچه های خواهرش دوست داره و خیلی با من راحت صحبت میکنه 

من آزادم ولی وقتی این رفتاراشو میبینم شال سرم میکنم پیشش 

یه نمونه دیگه تقریبا دوماه پیش که خونه مادرشوهرم اینا بودم یدفه پسرعموهاش اومدن من شال سرم بود ولی گردنم معلوم بود اومد جلو همه از بازوم گرفت کشید کنار شالم درست کرد🤦🏻‍♀️

یه نمونه دیگه اگه مثلا مانتو یا هودی هرچی بخرم میگه خیلی بهت میاد جذاب شدی یا هرچی میخواد بخره اول نظر منو میپرسه😐

به همسرمم گفتم خوشم نمیاد اینجوری میکنه داداشتت همسرم میگه اون تورو از خواهرام بیشتر دوست داره برا همین اینجوریه باهات 

چون نامزد هم داره دلم نمیخاد جاریم حرف و چرت پرت ردیف کنه پشت سرم چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

چندبار هم مادرشوهرم به برادرشوهرم گیر داده که زشته این حرکتات  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری جرات کردی از اول با شوهرت ازدواج کردی من بودم اصلاااااا نزدیک این خانواده نمیرفتم 😑

میخوای با خودش یه بار منطقی و خیلی جدی جواب بده

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

خانواده همسرم تقریبا نیمچه مذهبی هستن البته فقط مادرشوهرم و منم گاو پیشونی سفیدم تو فامیلشون 🤦🏻‍♀️

نمیخام بحث و حرفی پشت سرم باشه و همسرمو واقعا دوست دارم نمیخام ناراحت بشه 

نمیدونم چرادلم برابرادرشوهرت سوخت خیلی مرده که به داداشش چیزی نگفته چون هرکسی دیگه ایی بودهمون اول به برادرش میگفت که موضوع چیه چندسال دوستی کم نیست...البته یه وقت سوتفاهم نشه عزیزه دلم ولی برادرشوهرت خیلی خوبه

چطوری جرات کردی از اول با شوهرت ازدواج کردی من بودم اصلاااااا نزدیک این خانواده نمیرفتم 😑 میخوای ب ...

میدونی  فقط میخواستم تلافی کنم ☹️🤦🏻‍♀️

ولی الان خیلی پشیمونم از کاری ک کردم 

البته اگه برادرشوهرم فاکتور بگیرم زندگی خوب و عالی دارم 

چرا از هم جدا شدین ؟

به مادرش گفته بود میخام با دوست دخترم ازدواج کنم و مادرش کلی حرف و چرت پرت گفته بود ک دختری ک باتوعه با صدنفر دیگه هم هس و ج و ه اس و فلان 

منم بهش گفتم تو بی عرضه ای و دعوامون شد یک ماه طول کشید تا کات کردیم