2777
2789

سلام 

من دخترم دوماه و نیمه ست

از ابتدا شیرم‌سیرش نمیکرد اصلا شیری نداشتم یکماه به هر طریقی بود بهش دادم البته همراه شیرخشک

یبوست داشت دکتر بهش شیرخشک اچ آ داد گفت فقط باید همینو بخوره ولی اصلا مشکلش رفع نشد ازطرفی هم کلی شیر خشک خریدیم خب وزن گیری این شیرم واقعا کم و افتضاحه

حالا من براش چندتایی هم شیر خشک بیومیل پلاس گرفتم چون قلا بهش دادم وزنگیریش خوب بود

دکتر جدیدی که رفتم گفت چون اچ آ هایی که داری حروم نشه قاطی کن بهش بده

حالا این کارو میکنم یکماهه باز خوب وزن میگیره خداروشکر هرچند کم

حالا امروز مدفوعش سبز لجنی بود بنظرتون بخاطر آهن توی بیومیل پلاسه یا سرماخورده؟؟

تو این اوضاع کرون دستم بجایی بند نیس

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
فک نکنم مشکلی داشتہ باشہ

بینیش هم اخه کیپه بخدا دارم دیوونه میشم دیگه 

براش قطره سدیم میریزم

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اول به پسرم نان میدادم به عنوان کمکی

دیدم به دو هفتست مدفوعش سبز شده به دکترش زنگ زدم گفت ایرادی نداره

منم شیرسو عوض کردم ببلاک گرفتم دیدم رنگ مدفوعش مثل قبل شد

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من از اول به پسرم نان میدادم به عنوان کمکی دیدم به دو هفتست مدفوعش سبز شده به دکترش زنگ زدم گفت ایر ...

منم ببلاک آچ آ رو با بیومیل پلاس قاطی میکنم میدم بهش

اخه آچ آ اصلا وزن نمیده بهش

دوماه و نیمشه پنج کیلوعه😞😞

نگران نباش عزیزم دختر منم همینجور میشد...دقت کن لباساش کم نباشه میگن سرما هم زدنی به پهلو بچه سبز میشه مدفوعش...ممکنه از آهن شیر هم باشه

تیکر ششمین سالگرد ازدواجمونه 😘😘❤❤               وزن اولیه۸۴.وزن فعلی۷۵هدف ۶۵
وزنش چقدره؟وزن تولدش چقدر بود؟

تول۲۹۶۰

الان پنج 😞

تول۲۹۶۰ الان پنج 😞

دوماهگی ۵ بود؟ماهی یه کیلو وزن گرفته خوبه دیگه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
نگران نباش عزیزم دختر منم همینجور میشد...دقت کن لباساش کم نباشه میگن سرما هم زدنی به پهلو بچه سبز می ...

لباسش که کم نیس ولی من همش فوبیای سرماخوردگیشو دارم

اخه ماه پیش بخاطر همین بستری شد منتهی همون موقع همون بیمارستان قرنطینه کرونا شد مام مرخصش کردیم بردیم مطب دکتر بهش دارو داد خوب شد

الان ک دکترم نیس😞😞😢😢

دوماهگی ۵ بود؟ماهی یه کیلو وزن گرفته خوبه دیگه

دوماهگی نه الان که دوماه و نیمشه پنجه

وزنش خوبہ

بهداشت گفت خوب نیس😞😞خودمم حس میکنم زیادی لاغر و ریزه

نوزاد ۲۹ روزه من هم بینیش کیپ بود الان چندروزه ک مدفوع سبز بردم دکتر گفت رودهاش سرماخورده

اخه الان ک دکترشم نیس😞😞😞پس من چکار کنم