2777
2789
عنوان

خانمایی که از بدو تولد شیر خشک دادن لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 50 پست
ختر من ده ماهشه سر غذا خوردن خیلی کم اشتها شده و بد غذا شما تجربه ای دارین که چیکار کنم شب هم تو خوا ...

چیا بهش میدی عزیزم؟ چقدر میخوره؟ هر چند ساعت شیر میخوره و چقدر

روانشناسی کودک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیا بهش میدی عزیزم؟ چقدر میخوره؟ هر چند ساعت شیر میخوره و چقدر

سوپ وفرنی بهش میدادم که الان فقط فرنی میخوره یا ابگوشت میپزم براش .سیب زمینی یا تخم مرغ هر ۴ تتاساعت یه بار میخوره نهایت یه پیاله..قبلا بیشتر میخورد..شیر هم فقط شب خوابیدنی میخوره..

تیکر ششمین سالگرد ازدواجمونه 😘😘❤❤               وزن اولیه۸۴.وزن فعلی۷۵هدف ۶۵
سوپ وفرنی بهش میدادم که الان فقط فرنی میخوره یا ابگوشت میپزم براش .سیب زمینی یا تخم مرغ هر ۴ تتاساعت ...

سوپ خیلی خوبه توش حتما جو پرک و برنج و ماهیچه یا سینه چرخ کرده با گوجه رنده شده بریز طعم بگیره پیاز هم همینطور. دیگه فرنی نده چون برنجه دیگع.. اب ماهیچه بپز تیلیت نرم کن بده بهش.  حلیم کاملا اسیاب کن بهش بده . بلغور گندوم و بپز .گوشت هم بمز اسیاب کن باهم میشه حلیم بده بخوره. اگه یه قاشقم میخوره بده اشکال نداره هر یه ساعت بده تا عادت کنه به غذا خوش خوراک شه

روانشناسی کودک
سوپ خیلی خوبه توش حتما جو پرک و برنج و ماهیچه یا سینه چرخ کرده با گوجه رنده شده بریز طعم بگیره پیاز ...

مرسی ممنون...

تیکر ششمین سالگرد ازدواجمونه 😘😘❤❤               وزن اولیه۸۴.وزن فعلی۷۵هدف ۶۵