2777
2789
عنوان

خانمایی که از بدو تولد شیر خشک دادن لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 50 پست
منم دکتر داده بود ولی مدام نریختم فراموش میکردم خیلی بینیش کیپ شد بریز

باشه گلم ممنون

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشگلہ ولی بنظرم من خیلی ھم لاغرنیس 

تو عکس گول میزنه مخاطبو 😞

مادرشوهرم اینا میگن ریزه

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
تو عکس گول میزنه مخاطبو 😞 مادرشوهرم اینا میگن ریزه

اون که عادی من اینقدر حرص خوردم خانواده همسرم همش میشستن پا میشدن میگن سوین ریزه بچه های ما هر کدوم به چه تپلی بودن..دخترم به خاطر رفلاکس وآلرژی به پروتئین خوب وزن نمیگیره.

تیکر ششمین سالگرد ازدواجمونه 😘😘❤❤               وزن اولیه۸۴.وزن فعلی۷۵هدف ۶۵
 اون که عادی من اینقدر حرص خوردم خانواده همسرم همش میشستن پا میشدن میگن سوین ریزه بچه های ما ...

دقیقا خواهرزاده های شوهرمم هورمونی گنده ن

دقیقا خواهرزاده های شوهرمم هورمونی گنده ن

به حرفاشون توجه نکن ...خدارو شکر کن که سالمه دخترت...جسه هر بچه با بچه دیگه فرق میکنه قرار نیست همشون مثل هم باشن

ممنون میشم راهنماییم کنی 😞 فقط شیر خشک میخوره دقیقا هفتاد وپنج روزشه ینی دوماه و نیم هر دوساعت ی ...

خدا حفظش کنه ماشالله خوشگله. گلم بچه ای که یبوست داره وزن گیریش ضعیف نیشه. حجم شیری که میخوره کمه واسه معده و سنش من تو سه ماهگی ۱۲۰ تا هر سه ساعت میدادم. تو از ۹۰ شروع کن هر سه ساعت ۹۰ تا ۱۰۰ بده . ۱۰۰ تا عالیه. بزار معدش جا باز کنه وزن بگیره. اگه دقت کنی کسایی گه میخوان لاغر شن میگن وعده هارو زیاد کن حجمو کم‌. خوب این سبک شیر دادن نی نی چاق نمیشه که‌ . از الان هر سه ساعت ۹۰ یا ۱۰۰ تا شیر میدی .فک کنم سه پیمونه میشه. وقتی واسه شب نینیت خوابید مثلا یه ساعت از شیر خوردنش گذشته ۶۰ تا دیگه اول خواب بهش بده اگه ۲ ساعت یا بیشتر گذشته و نی نی خوابه ۹۰ تا بده تو خواب‌. دیگه اصلا نینیو بیدار نکن یا تو خواب بهش شیر نده تا صبح. اگرم بیدار شد تکونش بده بغلش کن تا اروم شه. همه سعیتو بکن حداقل تا ۷ صبح شیر ندی. هم در اینده که از شیر میگیری راحتی هم رفلاکس و یبوست نمیگیره. نکته بعدی قبل از اینکه نینیت شب بخوابه سه قطره روغن زیتون بریز ته حلقش. صبحم بیدار شد سه قطره قبل از خواب اگه شکمش راه افتاد که هیچ اگر نه عصر هم قبل شیر دهی سه قطره بده. .حتما شیر دهیو ۹۰ یا ۱۰۰ و هر ۳ ساعت بکن. اگه ۱۰۰ تا اب ریختی پیمونه شیرتو اضافه نکن چون بچه یبوست داره یکم رقیق باشه چون ۱۰ میل اب بیشتر چیزی نیست. این روش و ار امشب انجام بده اگه سوال داشتی نشانم کن بعدا پیدام کنی بپرسی

روانشناسی کودک
به حرفاشون توجه نکن ...خدارو شکر کن که سالمه دخترت...جسه هر بچه با بچه دیگه فرق میکنه قرار نیست همشو ...

اوهوم ولی با همه این حرفا خیلی غصه شو میخورم

خوب داشت وزن میگرفت ما پیش بستری شد انقد انتی بیوتیک گرفت بچم وزن‌کم کرد دیگه کم شد افزایشش

خدا حفظش کنه ماشالله خوشگله. گلم بچه ای که یبوست داره وزن گیریش ضعیف نیشه. حجم شیری که میخوره کمه وا ...

خب عشقم اخه تحمل نمیکنه تا سه ساعت سر دوساعت گریه میکنه که

بعداگه ده تا آب بیشتر بریزم واقعا ایرادی نداره؟؟

خودمم میدونم ۶۰تا خیلی کمه😢😢😢😢😢

خب عشقم اخه تحمل نمیکنه تا سه ساعت سر دوساعت گریه میکنه که بعداگه ده تا آب بیشتر بریزم واقعا ایرادی ...

خوب گلم چون ۶۰ تا میدی سر دو ساعت گریه میکنه.۹۰ تا خوب حجمش سیر نگهش میداره اولشم یکم سخته تغییر چون عادت کرده الان دقیق ساعت چند شیر خورده؟

روانشناسی کودک
خدا حفظش کنه ماشالله خوشگله. گلم بچه ای که یبوست داره وزن گیریش ضعیف نیشه. حجم شیری که میخوره کمه وا ...

مرسی عشقم

خوب گلم چون ۶۰ تا میدی سر دو ساعت گریه میکنه.۹۰ تا خوب حجمش سیر نگهش میداره اولشم یکم سخته تغییر چون ...

ساعت هفت خورد الانم داره میخوره 😆😆

ساعت هفت خورد الانم داره میخوره 😆😆

ای جون خوب الان ساعت ۹ و ۱۵ دقیقه .۶۰ تاشو دادی همین الان ۳۰ تا دیگه درست کن بده . اخه خیلی کم میدی اون بیچاره لاغر میمونه

روانشناسی کودک
ای جون خوب الان ساعت ۹ و ۱۵ دقیقه .۶۰ تاشو دادی همین الان ۳۰ تا دیگه درست کن بده . اخه خیلی کم میدی ...

اخه عشقم سی تا رو‌نمیخوره که قبلا کردم فقط ده تاشو‌خورد

اخه زودبزود گریه میکنه اگ بقول شما سه ساعت بمونه گرسنه میشه 

ببینم میتونم نگهش دارم سه ساعت 😍😍😍

ختر من ده ماهشه سر غذا خوردن خیلی کم اشتها شده و بد غذا شما تجربه ای دارین که چیکار کنم شب هم تو خواب شیر خشک میخوره