2777
2789
عنوان

بچها ب کمکتون نیازدارم سریع بیاین

101 بازدید | 8 پست

دوستای گلم من خونوادم به یه مشکلی برخورده و نزدیکه از هم بپاشه،میخام مشاوره رایگان بگیرم تو تلگرام و فضای مجازی مشاوره رایگام سراغ دارین؟اگ راهنماییم کتین لطف بزرگی درحقم کردین 

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره مشاوره رایگان بهزیستی رو ازنت دربیار مال شهرتون رو زنگ بزن

الان جواب میدن بنظرت ؟میگم شاسد بخاطر عید جواب ندن 

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏

البته خودم توی تلگرام به یکی دونفر پم دادما ولی هنوز جوابمو ندادن نمیدونم مشاوره رایگان بدن،😔

والا مال دانشگاهه ممکنه نباشن ولی حالا امتحانش که ضرر نداره ایشالله مشکلت حل بشه♥️

اگ واسه دانشگاه باشه جواب نمیدن چون قبلا تماس گرفتم گفتن باید بری مشاور خانواده و بااوناحرف بزنی

اگ واسه دانشگاه باشه جواب نمیدن چون قبلا تماس گرفتم گفتن باید بری مشاور خانواده و بااوناحرف بزنی

نه دانشگاه ما مشکلی با این موضوع نداره

مگر اینکه بگه مخصوص کروناست

وگرنه محدودیت نداره♥️