2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سردرد میگرن چه جوریه؟کدوم قسمت سر هست؟

معمولا یه سمت سر تو گوگل بزنی برات مشخص میکنه ناحیشو.یه خطی از زیر چشم تا یه طرف سر 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ببخشید سردرد میگرن چه جوریه؟کدوم قسمت سر هست؟

من خفیف دارم دقیق همون ناحیه ای هست که مشخص شده.من خودم یکی دو‌ساعت تو اتاق تا یک میخوابم برطرف میشه ولی گاهی یکی دو روز طول میکشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

کم خواب تاثیر داره من هروقت خوابم بهم بریزه سردرد بدی میشم

کم خوابی زیاد تو گوشی نگاه کردن.و...

مال من شديد تر از اين حرفاست

برای من خیلی شدید بود، چند روز طول می کشید..حالت تهوع و سردرد شدید، تکرر ادرار، تمام سر و صورت و چشم و گردنم درد می گرفت. عصبی، بی حوصله و حساس به بو غذا و نور و صدا..جالب در حالت دراز کشیده بدتر می شد دردم..همه اش باید راه می رفتم..خسته می،شدم..قرص مسکن دیگه جواب نمی داد،دائم بیشتر می خوردم.

پس منم دارم تا الان نمیدونستم خیلی اذیت میشم باید حتما قرص کدوئین بخورم

قرص کدئین زیاد رو میگرن اثر نداره