2777
2789
عنوان

میشه یه کمکی راجع به رابطم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست
تو این دوسال سرباز بود نمیدونم شایدم با این حرفا دارم خودمو گول میزنم ولی الان به شدت گیجم

عزیزم طرفه منم سربازه 

ولی خیلی پیگیره

تا گوشی روشن میکنه پیام میده

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

به نظرم خیلی زیرکانه میتونی مزه دهنش بیینی چیه

مثلا بگی من دختر اینجوری نیستم خانوادمم دوستی قبول نمیکنن

رابطه رسمی باشه خیلی بهتره 

و یا اینکه خیلی عادی بگی واسم خواستگار میخواد بیاد 

یه جور ترفندهایی ک بتونی بفهمی هدفش چیه 

دوست منم یه پسره دوس داشت باهمم درارتباط بودن هر دو طرف ابراز علاقه کردن ولی پسره گف الان شرایط ندارم نمیخوام اذیت بشی و تا مدت ها خییییلی سرد با دوستم رفتار میکرد ن ابزار علاقه داشت ن توجه کاملا خونسرد 

آخر بهش گفتم الکی بگو خواستگار دارم و گفت

پسره راحت گفت اگ مورد خوبیه قبول کن

دیگ اونجا دوستم تکلیفش فهمید چی به چیه

با اینکه دوستش داشت ولی سعی کرد بکشه کنار 

چون ما دخترا خیلی حساسیم 

خیلی اذیت میشیم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.