2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادمهر خواجه امیری احمدوند

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
نه داشتم نمیپرسیدم خواهر😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
مرسی خواهر

خواهش گلم

نمیدونم پیجه خودشه یا نه

ولی یکی از پستاش ک مال بچگیشه برا ۲۰۱۸ هست برا همون احتمال دادم خودش باشه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

محمد علیزاده 

ایوان باند

.....

دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش 

تتلو ، اردلان طعمه ، تتلو آدم دورویی نیست ، خیلی خواننده خوبیه همیشه توی آهنگاش حقیقتو میگه ولی متاسفانه خیلی ها این رو قبول ندارند که تتلو توی آهنگ فحش نمیده حقیقتو میگه ، اگه یکم دو موردش تحقیق کنید متوجه میشید چه آدمی هست ، توروخدا انقدر بهش فحش ندید ، درموردش انقدر قضاوت نکنید ، یکم درکش کنید ، تتلو خیلی سختی کشیده توی بیوگرافی هاش نوشته که چه جوری بزرگ شده ، منم بیشتر از دورو نبودنش خوشم میاد ، همیشه حقیقتو میگه ، خواهش میکنم قضاوت نکنید ، درکش کنید 😘😘😍😍😅😅😅