2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 37 پست
الهی. معلومه زجرکش ت کرده😁

یعنیییب داغوووونم هااا..پاچه میگیره بیچاره دخترم اونقد بااپایینش میکنه همش زمین میخوره😑خونه رو ک نگو انگار بمب ترکیده جمع میکنی باز همونه همیشه خدا هم ک گرسنن😠😠😠

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سه ساله ازدواج کردم اولش نیس

بزار بگذره ازدواجت انوقت گفتم . دیگه ولنتاین هم دوست داری همه باشن باور کن 

منم مثل تو بودم مخصوصا سال اول و دوم که دوست داشتم دوتایی باشیم ولی الان روز ولنتاین هم مهمونی دوست دارم بدم خوش بگذره جی هی مثل جغد دوتایی

یعنیییب داغوووونم هااا..پاچه میگیره بیچاره دخترم اونقد بااپایینش میکنه همش زمین میخوره😑خونه رو ک نگ ...

عسیسم😔خدا صبرت بده.. گرسنگیو باهات موافقم😫😫

هر بار این درو محکم ببند برو
اخه مامانش ب شدت ب من حسودیش میشه و رقیب با من وقتی من تولد میکیرم اخم میکنه ولی خودش که میگیره بزنو ...

تو مهمونی یا هرچی که میگیری به رفتار ننه شوهر 😉اهمیت نده و خوش باش دلش میخواد اخم کنه دلش میخواد بندری برقصه به درک . 

اخه مامانش ب شدت ب من حسودیش میشه و رقیب با من وقتی من تولد میکیرم اخم میکنه ولی خودش که میگیره بزنو ...

کار مادر شوهرتون هم اشتباهه به شما حسودی میکنه و اخم میکنه میخواست زن نگیره قرار بود حسودی کنه ولی من این وسط نفهمیدم چرا شوهرت قهر کرده شما که جلو اونا نگفتی تولد میگیرم میوه و چایی عم. خوردی چرا عصبانی شده؟؟؟؟؟

بزار بگذره ازدواجت انوقت گفتم . دیگه ولنتاین هم دوست داری همه باشن باور کن  منم مثل تو بودم مخ ...

اخه من تا بحال دسته جمعی که گرفتم مامانش یه دلخوری و اوقات تلخی ای درست میکنه واسه همین میگم

کار مادر شوهرتون هم اشتباهه به شما حسودی میکنه و اخم میکنه میخواست زن نگیره قرار بود حسودی کنه ولی م ...

نمیدونم چرا اینطوری کرد تا عصرش باهم خوب بودیم بعد یهو اومدیم خونه رفتم طرفش گفت ولممم کن و زد تو صورته خودش