2777
2789

من موهام تا گودیه کمرمه همیشه موهام کوتاه بوده اما الان دوسه ساله گذاشتم بلند شده میخوام تجربیاتتون را در مورد مراقبت از موهای بلند بگید مثلا توی حمام چطوری میشورید که زیاد گره نخوره و کی شونه میزنید توی حمام یا بعد از اینکه خشک شد ٬چکار کنم موخوره نگیره ٬ممنون میشم نظراتتون را بگید 

نوک موهاتوبعدحموم روغن بزن تاموخوره نگیره... هرازگاهی قبل حموم آمپول ویتامین د3 بشکن بمال به موهات بذارچندساعت بمونه بعدبشور... چندوقت یکبارنوک موهاتواندازه یکی دوسانت کوتاه کن... محکم باکش نبند.. اسپری ضدگره فیروزبعدحموم خوبه راحت ترشونه میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اصن یگ ب من چجوری بلندش کردین

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
نوک موهاتوبعدحموم روغن بزن تاموخوره نگیره... هرازگاهی قبل حموم آمپول ویتامین د3 بشکن بمال به موهات ب ...

واسه مو بلندا حداقل کم کمش ی بسته باید خرجش کرد که خرجموم میره بالا هر دفه

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹

من موهام لطیف و لخته و از بچگی هم موهام بلنده 

تو بچگی ک مادرم ب موهام روغن مار میزدع و تا اول دبیرستان موهام هیچ موخوره ای نداشت 

ولی بعدش چون خیلی بلند شده بود و تا زانوم موخوره گرفت ابرسانی نداشت مجبور شدم ب اندازه ی وجب کوتاه کنم 

از اون موقع هی باید نوک چین کنم 

بعد هر بارم افسردگی میگیرم چون وابسته موهامم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh