2777
2789
عنوان

اونایی که موهای بلند دارن بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حالا یچیزی اونجوری نمیشد خو😁

من امپولشوواسه موهای دخترم استفاده میکنم موهاش نازک بودالان انگاری کلفت شدن تارموهاش وبنظرم رشدشونم خوب شده... من با روغن زیتون فرابکرمخلوط میکنم

من موهام لطیف و لخته و از بچگی هم موهام بلنده  تو بچگی ک مادرم ب موهام روغن مار میزدع و تا اول ...

روعن چی میزی ی اصلا میزنی واس تقویت

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
روعن چی میزی ی اصلا میزنی واس تقویت

روغن خاصی نمیزنم راستش چون فایده ندارن 

ولی ب نوکش روغن زیتون میزنم 

بعضی اوقاتم ماسک مو درست میکنم میزنم با روغن زیتون و عسل و زرده تخم مرغ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برای ریزش میگن حنا خوبه من الان دو هفته است دارم استفاده میکنم ببینم خدا چی میخواد. من موهام بلنده تا وسط کمر تو حموم خداروشکر زیاد گره نمیخوره میام بیرون یه ماسک تقویتی مو میزنم باز میزارم یکم با هوای معمولی خشک بشه بعد سشوار میکشم و بعد شونه میکنم موهای من اینطوری بهتره وقتی خیسه شونه میکنم همش کنده میشه داغون. بعد سشوار هم نوکاشو با روغن ناگیل یا بادوم تلخ کمییی چرب میکنم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من امپولشوواسه موهای دخترم استفاده میکنم موهاش نازک بودالان انگاری کلفت شدن تارموهاش وبنظرم رشدشونم ...

دخترت چند سالشه از الان ب ای چیزا وابستش نکن

برای ریزش میگن حنا خوبه من الان دو هفته است دارم استفاده میکنم ببینم خدا چی میخواد. من موهام بلنده ت ...

چ خوب یعنی چند روز یبار حنا میزاری

روغن خاصی نمیزنم راستش چون فایده ندارن  ولی ب نوکش روغن زیتون میزنم  بعضی اوقاتم ماسک مو ...

وای اصلا حوصله ماسک مو رو ندارم😢روغن چرا میزنم

وای اصلا حوصله ماسک مو رو ندارم😢روغن چرا میزنم

ماسک آماده میخرمااا مثل همون روغن میزنم به سرم یعنی اصلا زحمتی نداره .هم آبرسانه هم تقویتی هم ضد ریزش

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

چ خوب یعنی چند روز یبار حنا میزاری

هفته ای یک بار میزارم ان شالله که تاثیر داشته باشه فعلا فقط آنشرلی شدم😄