من موهام تا گودیه کمرمه همیشه موهام کوتاه بوده اما الان دوسه ساله گذاشتم بلند شده میخوام تجربیاتتون را در مورد مراقبت از موهای بلند بگید مثلا توی حمام چطوری میشورید که زیاد گره نخوره و کی شونه میزنید توی حمام یا بعد از اینکه خشک شد ٬چکار کنم موخوره نگیره ٬ممنون میشم نظراتتون را بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ریزش میگن حنا خوبه من الان دو هفته است دارم استفاده میکنم ببینم خدا چی میخواد. من موهام بلنده تا وسط کمر تو حموم خداروشکر زیاد گره نمیخوره میام بیرون یه ماسک تقویتی مو میزنم باز میزارم یکم با هوای معمولی خشک بشه بعد سشوار میکشم و بعد شونه میکنم موهای من اینطوری بهتره وقتی خیسه شونه میکنم همش کنده میشه داغون. بعد سشوار هم نوکاشو با روغن ناگیل یا بادوم تلخ کمییی چرب میکنم
خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...