من موهام تا گودیه کمرمه همیشه موهام کوتاه بوده اما الان دوسه ساله گذاشتم بلند شده میخوام تجربیاتتون را در مورد مراقبت از موهای بلند بگید مثلا توی حمام چطوری میشورید که زیاد گره نخوره و کی شونه میزنید توی حمام یا بعد از اینکه خشک شد ٬چکار کنم موخوره نگیره ٬ممنون میشم نظراتتون را بگید
روغن زیتون اصل و روغن نارگیل یک استکان دو قاشق حنای تازه هرروز بزارن و فقط با شامپوی گیاهی یا شامپو بچه سرشون رو بشورند آب خیلی داغ هم به سرشون نزنند اوایل موهای کم جون می ریزه ولی بعدش مو های خوبی در میارن کنارش هم جوانه گندم و سبوس برنج استفاده کنند از دمنوش گزنه هم میتونن استفاده کنن [۹/۲۴، ۹:۰۱] زری جون: اگه ارثی باشه که کلا پیاز مو حتما از بینرفته
و کلا پیاز مو وقتی فلج بشه احیا کردنش غیر ممکنه
ولی اینراهکارو امتحان کنید شاید جواب بده
روغن کرچک بگیرید مرتب بزنه به جایی که کچل شده
سردیجات میخوره حتما مصلح بخوره
شیر عسل بهش بده
دوسینم بده تا بدنش گرمبشه
چون اکثر ریزش موها و سفید شدنشون در اثر سردیه ✅✅تقویت ریشه مو
آیت الله تبریزیان:
✍️ ریزش مو می تواند معلول دو طبع باشد: 1️⃣ یک علت ریزش مو، صفرا است. ⚛ کسانی که مزاج گرمی (صفرا) دارند، عصبانی هستند، این عصبانیت و این گرم بودن بدن (گر گرفتن بدن) نشانه غلبه صفراست و ریزش مو را به دنبال دارد. 👈 چون این گرمی به سر می زند، سبب ریزش موها می شود. 2️⃣ علت دوم ریزش مو، غلبه بلغم است. ✴️ بلغم این خصوصیت را دارد که جلوی حرکت خون را می گیرد و اجازه نمی دهد که خون به اطراف بدن و به سر برسد تا موها رشد کند. ⁉️ باید ببینند علت آن چیست؟ ✅ اگر علت ریزش مو گرمی و غلبه صفراست. باید داروی صفرا بر استفاده کنند، غذاهای سرد کننده مانند گیاه خرفه و آلو سیاه و سویق عدس استفاده کنند. ✅ اگر علتش بلغم است، داروی بلغم زدا مصرف کنند. 👈 غذاهای گرم بخورند، پشت به آفتاب بنشینند، دوش های آب داغ بگیرند و امثال کارهایی که برای غلبه بلغم مفید است. ☣داروی عمده ریزش مو، یکی استفاده از روغن بنفشه پای زیتون است که باید روی سر بمالند. 👩 خانم ها،هر شب از این روغن روی سر بمالند. 👨 آقایان در هفته دو شب از این روغن روی سر بمالند. ❇️ داروی دیگری، به نام تقویت مو داریم که در تقویت مو خیلی موثر است. 👈 طریقه مصرف آن به این صورت است که هر وقت به حمام می روند ، این دارو را به موها و به سر می مالند. بعد از یک ربع ساعت با آب شستشو می دهند که این دارو جلوی ریزش مو را می گیرد. ♻️عموما برای تقویت مو در روایات ما می فرمایند که از انجیر استفاده کنید، انجیر زیاد مصرف شود تا رشد مو بیشتر شده و از حالت نازکی خارج شود. : علل ریختن مو : #ریزش_مو
۱/ تمسخر افراد کچل و بی مو ۲/ حس برتر دیدن موی خود نسبت به دیگران ۳/ چشم زخم ۴/ موقع اجابت مزاج مو را نپوشانیدن ۵/ باد مستقیم به حالت غیرمعمولی به سر وزیده شود مثلا روی موتور سیکلت ۶/ غلبه صفرا ،دم ،بلغم و سودا ۷/ یبوست ، بخارات معده ۸/مواد شوینده شیمیایی و فرم دهنده های شیمیایی و مصرف داروهای شیمیایی ۹/عدم رضایت پدر ومادر ۱۰/مو بالا زدن (بیشتر در دهه ۱۳۷۰مرسوم بود) ۱۱/ کثیفی و عدم رسیدن کافی به موها ۱۲/ کم خونی ۱۳/ پرخوری وسیری دایمی ۱۴/شیردهی وعدم بکار بستن دستورات طب اسلامی برای تقویت بدن ۱۵/ شانه کردن وشستن مو ایستاده ۱۶/هم وغم و استرس ۱۷/بیماری و علت در کبد ۱۸/رنگ آمیزی سر با رنگهای شیمیایی ۱۹/ امتحان الهی ۲۰/ عدم استفاده از عرقچین کلاه عمامه روسری و... ۲۱/معرض موها در آفتاب شدید، گرمای شدید ،مواد شیمیایی صنعتی ۲۲/عدم اصلاح تغذیه اسلامی ۲۳/ عدم رضایت از مو در صورتی که عیب خاصی نداشته باشد. _______ : 🌸 #گل_ختمی_سفید 🌸
✅ضد شوره سر ✅نرم کننده و حالت دهنده موها ✅ضد ریزش ✅ضد شپش سر ✅ایمنی از پیسی و جنون
📌مقداری گل ختمی سفید را آسیاب کرده و به اندازه لازم ( مثلاً برای موهای کم یک و برای موهای زیاد دو الی سه قاشق غذا خوری ) نیم ساعت در یک لیوان آب ولرم خیسانده و پس از صاف کردن با آب آن سر شسته شود . نکته " برای از بین بردن شپش سر ، با آب برگ پخته چغندر قند سر شسته شود که بسیار مفید است . [۱۰/۲۷، ۱۸:۰۵] منتظر سبز🧕🏻: 🌀🚺🌀🚺🌀🚺🌀🚺 *درمان ریزش مو* تجربه یکی از اعضای گروه❣ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای ریزش مو ،۲ق غ روغن زیتون با ۲ ق غ روِغن نارگیل با ی ق غ حنا ،قاطی کنین بزنین ،یه ساعت بعد هفته ای دوبار بشورین ،برای ریزش مو ورشد مو عالیه
چ جوریه این امپوله چیشد شما چجوری استفاده میکنین از داروخونه میخرین
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
من موهام لطیف و لخته و از بچگی هم موهام بلنده تو بچگی ک مادرم ب موهام روغن مار میزدع و تا اول ...
میشه ب من بگی چجوری بلندش کردی من بر عکس تو از بچه گی موهامو مامانم کوتاه کرده وارزوم اینه موهام تا زانوم شه ولی تا میاد دوسانت رشد کنه موخره میگره😔😔😔😔
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
من پدرم خیلی عاشق مو بود ولی مادرم برعکس منو یواشکی میبرد پیش دوستش و کوتاه میکرد 🥺خیلی هم غصه میخو ...
روغن مار ؟ از کجا می خرید من زود موخوره میگیرم بلند نمیشه موهای من چن ساله همین قد مونده
روغن مار ؟ از کجا می خرید من زود موخوره میگیرم بلند نمیشه موهای من چن ساله همین قد مونده
ببین موخوره رو حتما بزن من خیلی دلبستع موهامم و گفتم ک افسردگی هم گرفتم برای ی بند انگشت کوتاه کردنش،جاهایی ک موخوره دارع رو حتما برو ارایشگاه بچین چون اونجوری کل موهاتو از دست میدی،روغن مار اصل الان خیلی گرون 80-90قیمتش سایت معتبر یا عطاری
ولی موخوره درمان ندار،مو ابرسانی ندار و کم جونم میش کوتاه کن بلند میش
وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
ببین موخوره رو حتما بزن من خیلی دلبستع موهامم و گفتم ک افسردگی هم گرفتم برای ی بند انگشت کوتاه کردنش ...
اها مرسی