2777
2789
عنوان

توو دوران قرنطینه توو خونه چه فعالیت های مفیدی میکنین؟😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطالعه تاریخ و خودت برداشتی یا وابسته به جایی بودی ؟

نه خودم برداشتم. یا سری کتاب انتخاب کردم و بعدم شروع. جاییش هم به سوالی خوردم از استادام سوال میکنم. خیلی راحته. شروع کن عزیزم

آره عزیزم مجردم😁

عالی برنامت منم باید کمتر خودم مشغول کار خونه کنم اون زمان ک گوشی دست میگیرم کتابی چبزی بخونم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
انگلیسی😊

خیلی خوبه. من واسه تقویت لهجه یه سریالو شروع کردم به اسم this is us. زبون اصلی با زیرنویس ببین به زبانت کمک میکنه. چون مکالمات روز روی توی سریالها فقط میتونی ببینی، انگار که توی محیط هستی. توی کتابها ۴ تا گرامره

عالی برنامت منم باید کمتر خودم مشغول کار خونه کنم اون زمان ک گوشی دست میگیرم کتابی چبزی بخونم

با کتاب صوتی شروع کن. وقتی اولیش زود تموم میشه ذوق میکنی میری بعدی ها. اپلیکیشن فیدیبو رو بریز خیلی هاش‌ رو واسه دوران قرنطینه ۹۰‌درصد آف گذاشته. صوتی های خوبی داره.

خیلی خوبه. من واسه تقویت لهجه یه سریالو شروع کردم به اسم this is us. زبون اصلی با زیرنویس ببین به زب ...

اره سریالش تو ذهنم بود ولی ندیده بودم ممنون. منم اصن زبانمو با فیلم تقویت میکنم🤣 ولی اصول گرامریو خودم میرم میخونم. که اصل و درستش رو اول یاد بگیرم بعد با حالت محاوره ایش اشنا شم.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
با کتاب صوتی شروع کن. وقتی اولیش زود تموم میشه ذوق میکنی میری بعدی ها. اپلیکیشن فیدیبو رو بریز خیلی ...

چه خوب ممنونم  گفتی رایگان کتاب صوتیاش؟ دلم میخاد یکم زبان بخونم زبانمو قوی کنم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز