2777
2789
عنوان

توو دوران قرنطینه توو خونه چه فعالیت های مفیدی میکنین؟😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 43 پست
قرآن چه جوری حفظ میکنی؟

الان چند روزه که دوباره شروع کردم ،اول دارم اون سوره هایی که حفظ بودم رو مرور می کنم بعد هر روز نصف صفحه از جزئ ۳۰ البته بهتره از آخر جزئ ۳۰ شروع کرد ولی من از اولش شروع  می کنم

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست /عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه. من واسه تقویت لهجه یه سریالو شروع کردم به اسم this is us. زبون اصلی با زیرنویس ببین به زب ...

عزیزم با زیرنویس فارسی میبینی یا انگلیسی؟قشنگه سریاله؟

یادمون باشهبا احمق ها بحث نکنیم😑
عزیزم با زیرنویس فارسی میبینی یا انگلیسی؟قشنگه سریاله؟

سریالش رو دوست روانشناسم پیشنهاد داده بود. میگفت اینو سر کلاس ها به ما درس میدن. مثلا نحوه ی حتی بحث کردنه درسته زنو شوهرها رو هم یاد داده. من تا قسمت ۵ دیدم خوشم اومد. در عین سادگی عمیقه. زبون انگلیسی با زیرنویس فارسی میبینم عزیزم

نمیدونم چه جوری شروع کنم ، از کجا شروع کنم ؟

من کتاب تاریخ جهان رو از کتابراه گرفتم. و چکیده ی تاریخ ایران رو از دیجی کالا سفارش دادم برام اوردن. بعد شروع میکنی عین داستان وار میخونیش عزیزم😍

چه خوب ممنونم  گفتی رایگان کتاب صوتیاش؟ دلم میخاد یکم زبان بخونم زبانمو قوی کنم

تقریبا در حد رایگان شده. مثلا با این طرح ۹۰ درصدی فیدیبو، کتابی که ۱۴ تومن بوده، میشه هزار تومن مثلا. در حد رایگانه. 

چه خوب ممنونم  گفتی رایگان کتاب صوتیاش؟ دلم میخاد یکم زبان بخونم زبانمو قوی کنم

اگه بخوای چند تا کانال تگلرامی دارم که کتاب صوتی رایگان میذارن. من خودم ازشون هم استفاده میکنم. خواستی درخواست دوستی بده عزیزم که بریم تلگرام

سریالش رو دوست روانشناسم پیشنهاد داده بود. میگفت اینو سر کلاس ها به ما درس میدن. مثلا نحوه ی حتی بحث ...

چه جالب..من الان دانلود کردم برای تقویت زبان  قسمت اولشو بازیرنویس  ولی بعضی جمله هارو متوجه نمیشم ☹شما همرو متوجه میشی؟

یادمون باشهبا احمق ها بحث نکنیم😑
کلیدر جلد 5 امروز تموم شد

من خیلی دوسش دارم، 5 جلد دیگه ش مونده،اگه حوصله دارین حتما بخونینش

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻