2777
2789
عنوان

غربالگری

76 بازدید | 8 پست

سلام دوستای عزیز هرکسی انلاین منو اروم کنه .اگر کسی هست که از غربالگری اطلاعی داره ب من بگه جواب غربالگریم نرماله یا نه مشکوک .دکتر گفته نرماله ولی گفت یه ازمایش دگ‌ام‌ هست میتونی بری میتونی نری هزین ام ۴۰۰ تومن. خواهش میکنم جواب بدین اگه میدونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببر یه دکتر دیگه ببینه

اخه تو نی نی‌سایت از یه دکتر پرسیدم‌ میگم ریسک هارو زده low   risk عددش ۱ به ۳۶۲ هست دکترم گفت سالمه .حالا برا اطمینان بیشتر یه ازمایش خونم میتونی بدی .بعد اون دکتر نی نی سایت گفت احتمالا امنیوسنتز لازم باشی .متوجه نمیشم اصن

ریسکات خوبه گلم هیچ مشکلی نیس

من الان دو سه هفته از غربالگریم گذشته عزیزم .امشب دکتر به من جواب داده منم ۱۶ فروردین اگه بخوام اون ازمایش و بدم باید برم..خیلی میترسم.کل بارداری ی طرف این جواب غربالگری ی طرف

اخه تو نی نی‌سایت از یه دکتر پرسیدم‌ میگم ریسک هارو زده low   risk عددش ۱ به ۳۶۲ هست دکترم گفت ...

عزیزن شما اون ازمایش خون رو دادی؟؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎