2777
2789
عنوان

بچه های شما هم زمین میخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 24 پست

بارها شده با اينكه من شيش دنگ هواسم بهشه اما تازه واستادن ياد گرفته گاهي ميخوره زمين متاسفانه شوهر منم بشدت حساسه رو بچه و اگه دست خودش باشه ميگه اتفاقه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتفاقا دیروز یه بچه اینقدری دیدم اونم میخورد زمین طبیعیه هنوز تعادل ندارن فقط زیاد مراقبت میخواد اطرافش را امن کن وسایل خطرناک را بردار غذا را سریع درست خیلی چیزا را آماده بگیر مثلا پیاز داغ یا مواد غذا را آماده کن که خیلی وقتت را نگیره بچه واجبتره ، خیلی شوهرت هم رو نده توجه نکن بهش 

شوهرت واکنش بدی نداره؟چرا این مرد اینطوریه؟

نه اصلا آخه خودمم بچه بودم همش میخوردم زمین مامانم میگه مادربزرگت همش میگفت این مشکل داره ببرش دکتر میگه وقتی بردم دکتره دعوام کرد گفت خانوم براچی عیب الکی رو بچت میزاری شما هم شوهرت چیزی گفت با آرامش توضیح بده بگو بچه ها معمولا همینجورین

عزیزم چراااااآاااا آخه انقد بد بار آوردی شوهرتو عادتش دادی به قوی بودن و مسئولیت داشتن خودت فقط  ...

چون مسئولیت پذیر نیست.سنم کمه.اشتباه کردم و بی تجربگی

وگرن حاظر نبودم با همچین مرد بی مسئولیتی زندگی کنم

هم میزنه هم فحش رکیک میده و تهدید میکنه ب بقیه هم میگه من عمدا اینکارو میکنم.مگه میشه ؟

شما حتما حتما مشکلت رو با شوهرت حل کن . بچه ت طبیعیه و داره رشد عادی رو طی میکنه . این همسرت هست که غیر طبیعیه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

مگه میشه بچه نخوره زمین؟ 

ما هممون اینقد زمین خوردیم تا یادبگیریم راه بریم بله پسرم کلی افتاد زمین الان 5سالشه وبه راحتی گریه نمیکنه 

از خونه که پرت نمیشن پایین یه کم دردشون میگیره باز بلند میشن 

دخترمم 11ماهشه کلی میخوره به در ودیوار 

اوایل خودم حساس بودم شوهرم میگفت مگه ما زمین نخوردیم بذار یاد بگیره بلند بشه