2777
2789

سلام دوستان عزیز اگه اطلاعاتی دراین مورد دارین لطفاکمکم کنین 

13ماه بود که تواقدام بودم ولی باردارنمیشدم بااینکه هیچ مشکلی نداشتم تااینکه 98/11/10شوهرم رفت آزمایش و چون ضعیف بود دکتر بهت دارو داد درست 4روز بود که دارو میخورد متوجه شدم پنج هفته باردارم و داروهاشو دیگه کنارگذاشت ولی متاسفانه 1فروردین افتادم به لک بینی و 4فروردین بچم سقط شد و بخاطر بقایاش 5فروردین کورتاژم شدم حالا بدجوری حالم گرفتس انگار دنیا روسرم آوارشده

توروخدا بگین بااین شرلیط باز دوباره میتونم بچه دارشم آزمایش همسرم اینه:

تعداد: 8میلیون

حرکتA: هشتادو پنج درصد

B:  ده درصد

CوD هم هرکدوم پنج درصد

شکل نرمال 40%

غیرنرمالشم ۶0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  خیلی ناراحت شدم ...تعدادکمه و  مورفولوژیش پایینه احتمالن سقطت بخاطرهمون بوده ولی تحرک عالیه......بتظرم بعدکرونای لعنتی یه سونوداپلربده شاید واریکوسل داشت باش

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

تعداد با دارو بالا میره عزیزم بقیه چیزاشم خوبه

برای شوهر من تعدادش خیلی بالا بود ۹۰ میلیون بود

ولی تحرک A صفر بود

مورفولوژی هم ۴ درصد بود

یعنی افتضاح بود

تعداد خیلی راحت بالا میره مثلا با گرمی جات حتی میره بالا

نگران نباش

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
تعداد با دارو بالا میره عزیزم بقیه چیزاشم خوبه برای شوهر من تعدادش خیلی بالا بود ۹۰ میلیون بود ولی ...

اتفاقا من کسی دیدم بامورفولوژی4%باردارشدن بصورت طبیعی

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

عزیزم حسابی تقویتش کن

ب من گفتن طبیعی باردار نمیشی

رفتیم سراغ گارای میکرو.یبار هم کاشت انجام دادم.منفی شد

اخرش هم خودم طبیعی باردار شدم

بعد ی سالم دومی رو باردارم

میخام اینو بگم.حسابی تقویتش کن

عرق کاسنی.عسل فراوان.دارو های تقویتی دکترم بده بخوره.

مرغ کم بخوره

شیر موز.تقویتی بهش بده

۲ ماه تقویتش کن بعد شروع کن اقدام ب بارداری

اصلا هم کاری ب تاریخ تخمک گذاری نداشته باش

من اون ماهی ک باردار شدم.تو اون ماه اکثر روزاش را....داشتیم و سریع هم خودمو میشستم.چون میگفتن طبیعی باردار نمیشی.دیگه نمیموندم و پامو بگیرم بالا و.......

امیدت ب خدا باشه

امیدوارم ب دردت بخوره

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
اتفاقا من کسی دیدم بامورفولوژی4%باردارشدن بصورت طبیعی

منم طبیعی باردار شدم البته بعد یه سال و نیم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
تعداد با دارو بالا میره عزیزم بقیه چیزاشم خوبه برای شوهر من تعدادش خیلی بالا بود ۹۰ میلیون بود ولی ...

پس جای نگرانی نیس!!خیلی استرس داشتم باحرفت آروم شدم عزیزم ممنونم ازت

شمابااون شرایط باردارشدین؟