2777
2789
عنوان

مربای سیب

100 بازدید | 13 پست

سلام دوستان..۴کیلو سیب تو یخچال هست داره خراب میشه میخوام مربا درست کنم چند کیلو شکر میخواد؟ دستور دقیقش رو لطفا بگین😊

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو گول میاره واست گلم منم میخوام درست کنم..گوگل بهتره اینجا هرکی یچی میگه. دستور دقیق داره.

عزیزم تو گوگل صد جور دستور مختلف داره هر کدوم یه مقدار شکر گفتن 😮 گفتم از تجربه خانما استفاده کنم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اتفاقا منم همچین تصمیمی دارم،قبلا مربا به درست کردم ولی خب به سفتتره

مربای هویج و توت فرنگیرو عالی درست میکنم ولی تا حالا سیب و به  درست نکردم

سلام یاسمن خانم مهربونن

تاپیک آخرت قفل بود نتونستم پست بزارم

بیا تو تای تاپیک شعر که منو لایک کردی خوشحالم باز هستی:https://www.ninisite.com/discussion/topic/3845821/شعر۶?postId=130496374

اینجا همه مهربونن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام یاسمن خانم مهربونن تاپیک آخرت قفل بود نتونستم پست بزارم بیا تو تای تاپیک شعر که منو لایک کردی ...

سلام عزیزم مرسی از لطفت جانم😙 همیشه سر میزنم و میخونم ولی زیاد وقت نمیکنم پست بزارم🌷

عزیزم  اگه سیبت شیرینه  برای  هر یک کیلو سیب 800گرم شکر بریز.  اتفاقا من چند روز ...

سلام عزیزم ..مرسی درست کردم ۳۵۰۰ گرم شکر ریختم آخه زیاد شیرین دوست نداریم .زعفران و گلاب و هل ریختم محشر شد😊😊

سیب ها بشور  پوست بگیر نگینی خورد کن  اندازش دست خودته  بعد از یهطرف تو قابلمه  شکرت  و 5 لیوان  آب بریز شکر حل شه بزار رو حرارت .کمی قل زد خاموش کن.بعد بریز روی سیب ها حرارت تقریبا کم اروم اروم بپزه  چهار پنج عدد هل درسته بنداز  توش.یه دوساعته زمان  میبره.زعفران آب کرده هم بریز  توش.نیم ساعت  چهل دقیقه  آخر هم دمکنی بزار خوشرنگ بشه.خاموش کردی دوقاشق آبلیمو برای اینکه  شکرک نزنه.

سیب ها بشور  پوست بگیر نگینی خورد کن  اندازش دست خودته  بعد از یهطرف تو قابلمه   ...

قربونت مهربون 😍🌷🌷🌷❤

سلام عزیزم مرسی از لطفت جانم😙 همیشه سر میزنم و میخونم ولی زیاد وقت نمیکنم پست بزارم🌷

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///