2777
2789

سلام دوستای خوبم....لطفا اگه کسی راهکاری داره کمکم کنه............پسر من دوسال و نه ماهشه و از وقتی بدنیا اومده تو خونه مامانم اینا که ویلایی هستش بوده چون من شاغلم صبح تا ظهر اونجاس البته مامانم شاغله مامانبزرگم اونجا نگهش میداره( مامانبزرگم تنهاس و بابا مامانم اینا زندگی میکنه و خداروشکر سرحاله)........بخاطر کرونا اومدیم خونه خودمون و پسرم سختشه تو آپارتمان باشه میخاد بازی کنه ولی باید هی حواسم باشه سر و صدا نکنه مزاحم بقیه بشه لطفا بگید چطوری بچه هاتونو سرگرم میکنید

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
والله از وقتی تو قرنطینه ایم بچه ها مارو سرگرم میکنن 😐

همین دیگه .از صبح باهاش درگیرم تا دو شب........هی میگه بریم بیرون........همش بهانه خونه مامانمو میگیره چون مامانم پرستاره این روزا خونش نمیرم یعنی خودش میگه نیا خطرناکه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الاهی خداروشکر خونه پایین ما خواهر شوهرم هست چیزی نمیگن برا سروصدا ولی الان من دارم برا بار هزارم گشت پنجه ای میبینم ۳۶۰ بار کتاب شنگول منگول خوندیم اسباب بازیهاش همه خونه هست و نقاشی البته بچه شما کوچیکتره بزار با قابلمه ها کابینت بازی کنه با عروسکهاش باهاش صحبت کن

همین دیگه .از صبح باهاش درگیرم تا دو شب........هی میگه بریم بیرون........همش بهانه خونه مامانمو میگی ...

دیگه تحمل کن یکی دو هفته بیشتر نیست شاید بعدا یه روزم فرصت نکنی اینطوری پیش هم باشین منم دخترم مخمو خورده 😖

الاهی خداروشکر خونه پایین ما خواهر شوهرم هست چیزی نمیگن برا سروصدا ولی الان من دارم برا بار هزارم گش ...

چقد خوب آخه پسرم همش میخاد بدو بدو کنه ........نگرانم مزاحم همسایمون نشه .......ما شش ساله تو این خونه اییم  طبقه بالاییمون بچه اش دیونمون کرد درک میکنم خداروشکر امسال رفتن......ماهم مزاحمتی نداشتیم ..........

دیگه تحمل کن یکی دو هفته بیشتر نیست شاید بعدا یه روزم فرصت نکنی اینطوری پیش هم باشین منم دخترم مخمو ...

انشاله زودی این کرونا لعنتی بره که راحت شیم

خوب برا سنش هست دیگه ولی خوب برااینکه بشینه باید خودت بازی کنی بشین نقاشی بکش براش من پسر من تو ۲سالگی تمام رنگها بلد بودن تفاوت حروف و عدد و اسم خودش و ماهارو تشخیص میداد چون باهاش کار کردم الان شمام با بچه کار کن تا از هوشش حیرت کنی شعر یادش بده و شکلها هندسی همه رو گوش میده

خوب برا سنش هست دیگه ولی خوب برااینکه بشینه باید خودت بازی کنی بشین نقاشی بکش براش من پسر من تو ۲سال ...

مرسی از راهنماییت عزیزم