2777
2789

مهمووووونییییی 

ای خدااااا 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استار عزیز اگ میشه منم کانالمو معرفی کنم 

لطفااااااااااا لطفااااااااااااا تو کانال تلگرام منم عضو بشید شاید برای شما چیزی نباشه ولی برای من خیلیه که ممبراشو ببرم بالا ممنونتونم اینه  

blackswan_shop@

چندتا بلدم ولی متاسفانه یارای نوشتن ندارم وقتی متنتو خوندم!!

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

مورچه خوار پولک دار بپز براشون تو شکمشم خفاش بزار

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
کرونا پلو

ایووول

اسی اخبار رو ندیدی

وجدان  ندارید کرونا مثله سرطان ریشه زده به جوووون مردم. تروووو خدا کنسل کنیدددد مهمونی هاتون روو.  

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟