بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر شرایط مالی اجازه میده یدونه دستگاه تصفیه آب کوچولو نصب کنید،اگر نه که زیر کتری رو خاموش کردید پنج دقیقه حتما بذارید تا رسوب توی کتری ته نشین بشه، بعد چای عطردار استفاده کنید یا بهار نارنج و هل بزنید،اگر این کارهارا کرده بودی الان چای گچی نمیخوردی😅
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
من چای خور حرفه ایم. بعضی چای ها خودش طعم گچ میده، حتما قبلا از دم کردن بشورش با توری صافی. بعدشم بزار کتریت از قل که افتاد و ته نشین شد بریز تو فلاسک. چای کیسه ایم اغلب طعم گچ میده
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من گل محمدی خشک شده میزیزم توچایی خیلی خوش عطر میشه
آره منم عاشق عطر و بوشم،البته من چایی خور نیستم، با آبجوش میخورم،مثل دمنوش،عالیه👌
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)