2777
2789
عنوان

چای خورای حرفه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 27 پست
اگه بوی گچ میده و لک داره از اب و کتری شماست ا سرکه و آب رو با هم قاطی کن بریز تو کتری و بزار بجوشه ...

اره سرکه خیلی خوب تمیزش میکنه سرکه سفید

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شرایط مالی اجازه میده یدونه دستگاه تصفیه آب کوچولو نصب کنید،اگر نه که زیر کتری رو خاموش کردید پنج دقیقه حتما بذارید تا رسوب توی کتری ته نشین بشه، بعد چای عطردار استفاده کنید یا بهار نارنج و هل بزنید،اگر این کارهارا کرده بودی الان چای گچی نمیخوردی😅

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
با کتری دم میکنم

کتری شما رسوب گرفته کاری که گفتم و انجام بدید. بهتون قول میدم دیگه این مزه نیاد تو دهنتون. یه فاتحه ایی هم برای پدرم بخونید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من چای خور حرفه ایم. بعضی چای ها خودش طعم گچ میده، حتما قبلا از دم کردن بشورش با توری صافی. بعدشم بزار کتریت از قل که افتاد و ته نشین شد بریز تو فلاسک. چای کیسه ایم اغلب طعم گچ میده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اره سرکه خیلی خوب تمیزش میکنه سرکه سفید

بله سرکه ی سفید و با آب قاطی کن و بزار خوب بجوشه . آبشو خالی ون دوباره تکرار کن تا کف کتزی خالی از رسوب بشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ممنون

خواهش میکنم

اگر شرایط مالی اجازه میده یدونه دستگاه تصفیه آب کوچولو نصب کنید،اگر نه که زیر کتری رو خاموش کردید پن ...

من گل محمدی خشک شده میزیزم توچایی خیلی خوش عطر میشه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

دوستان عزیز کسی که چای خور قهاره . چایی رو با طعم خودش میپسنده. هل و گل و زعفران و این حرفهابرلی سوسولهاست😂😂😂😂😂😂

شوخی کردم 

من گل محمدی خشک شده میزیزم توچایی خیلی خوش عطر میشه 

آره منم عاشق عطر و بوشم،البته من چایی خور نیستم، با آبجوش میخورم،مثل دمنوش،عالیه👌

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
مثلن کی میریزی باچایی اونجا ک دم میکردی

از اول با چایی خشک میریزم همه چیو

هرچقدر بیشتر بمونه بیشتر بوش درمیاد

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ