2777
2789
عنوان

سوال بورسی کمکککک

263 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من دو تا سهم دادم که اخرش ح هستش

یکی خریختح و یکی هم سشمالح 

مقدار پولمم خیلی کمه توش ولی خب خیلییی وقته بستن این دو تا و پولم همینجور مونده توشون

در حالی که خود خریخت و سشمال بسته نیستند

میدونین چین اینا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق تقدم ان.باید تبدیل میکردین به سهم. سهمهایی که داشتین افزایش سرمایه دادن اینارو بهتون جایزه دادن. یا باید میفروختینشون یا باید تبدیل میکردین به سهم.چندوقته دارینشون؟

یعنی نمیدونی چی هستن و بعد خریدیشون همینجوری؟؟

نه میدونم چی هستن. فقط تفاوتشون رو با اصلیشون نمبدونم. واقعیتش اره اون موقع ها سر درنمیاوردم اوایلم بود و پولشم کم گذاشتم همینجوری خریدم😐😐😖😖😖

حق تقدم ان.باید تبدیل میکردین به سهم. سهمهایی که داشتین افزایش سرمایه دادن اینارو بهتون جایزه دادن. ...

وای خدایاااا😐😐 . من خریدمشون. حدود 3 ماهی میشه. اون اوایلمممم بود اینا رو خریدم. الان حدود 2 ماهه بستمن. کلا جمع هر دوش 300 تومنه رو هم. الان چیکار کنم😖😖😖

نه میدونم چی هستن. فقط تفاوتشون رو با اصلیشون نمبدونم. واقعیتش اره اون موقع ها سر درنمیاوردم اوایلم ...

برج ۱۲ بسته شدن خیلی وقت نیس که. برو پیاماشو بخون ببین چرا متوقف شدن . شاید مجمع رفته . یا افزایش سرمایه یا هر چیزی

بچه ها منم سوال دارم،بورس به من یه مقدار جایزه داده گفته تا اردیبهشت باهاش خرید کنم ولی من تاحالا جایزه نگرفته بودم، نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم،شماها میدونین؟؟

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐