2777
2789
عنوان

سوال بورسی کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست
وای خدایاااا😐😐 . من خریدمشون. حدود 3 ماهی میشه. اون اوایلمممم بود اینا رو خریدم. الان حدود 2 ماهه ...

کلا سهمهایی که اخرشون یه ح هست نخر.اینا حق تقدم ان .مثلا سهم سشمال افزایش سرمایه داده و سشمالح رو بعنوان جایزه داده به سهامدارهای خودش که‌اونا یا باید طی دوماه سهمی صد تومن بریزن به حساب شرکت و سهمشون رو تبدیل به سشمال کنن یا باید بفروشنش.‌اگر نکنن شرکت خودش اونو‌حراج میزاره و پولش برمیگرده.نمیدونم حالا این دوتا توی کدوم‌مرحله ان. برو توی سهامیاب از سهامدارهاش بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم سوال دارم،بورس به من یه مقدار جایزه داده گفته تا اردیبهشت باهاش خرید کنم ولی من تاحالا جا ...

خوش به حالت. چرا جایزه داده بهت؟؟ 

چقد داده بهت البته دوس داشتی بگو

خوش به حالت. چرا جایزه داده بهت؟؟  چقد داده بهت البته دوس داشتی بگو

خودم فکر میکنم چون تو بهمن و اسفند خرید و فروش زیاد داشتم،۱۴۰ تومن جایزه داده

حالا نمیدونم چطور استفاده کنم ازش🤔

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
کلا سهمهایی که اخرشون یه ح هست نخر.اینا حق تقدم ان .مثلا سهم سشمال افزایش سرمایه داده و سشمالح رو بع ...

سهامیاب باید عضو باشی آخه فک کنم.

پس به نظرت پولم رفت تو اینا😖😖😖😢😢 حدود 300 تومن تو دوتاشون دارم😐😐