2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما دوازدهمین؟من هیچیاز آبان شروع کنم برا کنکور دیره؟مدرسه هم میرم وقت زیادی ندارم.

معلومه که دیره همچین کاری نکن یه مشاور بگیر هرچه سریعتر از این دانشجوهام نباشه یه آدم باتجربه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

معلومه که دیره همچین کاری نکن یه مشاور بگیر هرچه سریعتر از این دانشجوهام نباشه یه آدم باتجربه

خب الان زدی تو حالش اینجوری دیگه شروع نمیکنه چون فکر میکنه نمیرسه

خب الان زدی تو حالش اینجوری دیگه شروع نمیکنه چون فکر میکنه نمیرسه

نه تو حالش نزدم گفتم یه مشاور بگیر آدما بعضی وقتا باید بهشون بر بخوره تا به خودشون بیان

سلام شما دوازدهمین؟من هیچیاز آبان شروع کنم برا کنکور دیره؟مدرسه هم میرم وقت زیادی ندارم.

عزیزم از حرف من ناراحت نشی که بالا گفتم

من منظورم این نبود که واقعا دیگه دیر شده منظورم اینه از همین الان باید شروع کنی میخوای بزاری برای هفته های بعدی دیگه دیر میشه

شهر ما مشاور خوب نداره غیر حضوری بردارم؟اگه کسیو میشناسین معرفی میکنین

واقعا حضوری باشه خیلی بهتره من غیرحضوری قبول ندارم هرکی برداشتم خوب نبود نمیدونم واقعا

عزیزم از حرف من ناراحت نشی که بالا گفتممن منظورم این نبود که واقعا دیگه دیر شده منظورم اینه از همین ...

نه عزیزم

خودمم میخوام شروع کنم ولی شهر ما امکانات نداره من واسه قلمچی هم چون شهرمون نداشت شهر دیگه ثبت نام کردم ازین لحاظ واسم سخته چون بیشتر کلاسارو باید غیرحضوری برم.مدرسه هم میرم واقعا روزای مدرسه نهایت ۴ ساعت بتونم بخونم.