سلام لطفا خاهشن بي احترامي نكنيد تا نتركه
خانومي تاپيك زده بود درباره اينكه مثلا اهل سنت چهلم نميگيرم سياه نميپوشن عيد نوروز ندارن ايا راسته و....
داشتم نظراتو ميخوندم گفتم من نظرامو كلي بگم
يادمه اول دبيرستان بودم يه بار همكلاسيم دستمو گرفت بردم گوشه كلاس گفت يه چيز بپرسم ناراحت نشيا راسته اسم امامارو نميزارين رو پسراتون جا خوردم چون اسم بابازرگم علي بود اسم پسرعموم علي بود اسم پسرعمم رضا بود
راجعب چهلمو اينام هركي يه عقيده اي داره حتي تو مذهب منم دوستي داشتم شيعه بود ولي سينه نميزد ميگفت گناه تو قران اومده اعضاي بدن وقتي مردي ازت بازخاست ميكنن اينا به كنار ولي ما بله هفتم نداريم چهلم نميگيريم سياه نميپوشيم ولي تيره ميپوشيم تا سوم اگر نزديكمون فوت كرده باشن تا چندماه عروسي و.. نميريم نه اينكه تا سال صبركنيم اصلا خيلي ها سنگ قبرم قبول ندارن ولي ما ميزاريم ما پرچم مشكي براي كسي كه فوت شده باشيم نميزنيم معمولا وحتما كه هر پنچ شنبه بايد بريم سر خاك نداريم اينكه زني فوت كردي تو ما حتما تا ميتونه بايد چهارماه سعي كنه جاهاي مختلط نره خيلي ها نوروزو نميگيرن ما ميگيريم ولي عيد به حساب نمياريم كه عيدي بديم اينارو گفتم شايد خيلي ها مثل دوستم اشتباه چيزايي شنيده باشن واينكه در اينكه همه ما مسلمونيم شكي نيست