2777
2789

من نمیدونم چی کار کنم طرف مادرشو بگیرم یا تاییدش کنم😖

البته اینم بگم که قبل از اینکه نامزد باشیم هم، من هر وقت از پدرم یا خواهرم میگفتم پشت منو میگرفت و ازم طرفداری میکرد 😞 

نامزدم پسرعمومه و عقدیم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه مادرش ميشه جاري مامانت چطور دلت مياد از خانوادت بد بگي بعدا ميزنه اينارو تو سرت

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

🤐پسر بزرگ کنی با زحمت بره پیش زنش پشتت حرف بزنه😱

پسر من اینجوری بشه خدایی نکرده هیچ کاری براش انجام نمیدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
 در چه حد بد؟ ميشه بگي؟

گفت مادرم اصلا بفکر ما نیست ی فحشیم داد که من نمیتونم بگم

منم بهش گفتم بی ادب الان با مادرتی؟!😮

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

هیچی نگو

اصلا چیزی نگو

در ضمن کسی که میره پشت سر مادرش حرف های بد میزنه خیلی قابل اعتماد نیست

ما خودمون خانم و مادر هستیم

بزرگ ترین درد برامون قطعا اینه که بچه هایی که داریم با خون دل بزرگ میکنیم برن پشت سرمون به غریبه ها بد بگن😔

.Pain🔥you made me a believer

هرگز پشتشو نگه ندار تو این قضییه. دعواش کن. مادری که جون وجوونیشو واسه بچه اش میذاره دستمزدش این نیست که بچه احمق بره پشتش زر مفت بزنه. هرچقدرم مادرش بد باشه بچش باید بپوشونه بدی های مادرشو. همون طور که هر وقت ما مقصر بودیم مادر مون به طرفداری از ما میومد 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم