2777
2789
عنوان

نامزدم پشت سر مادرش حرفای بدی زد🙉😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 33 پست

تو سعی کن اصلا پشت سر مادرش چیزی نگی چون هر چی باشه مادرشه و بعد از یه مدت ناراحتی از مادرش رو فراموش میکنه ولی حرفایی که تو زدی رو نه...سعی کن راهنماییش کنی که چطور رفتار کنه با مادرش و اینکه طرف مادرش هم  رو نگیر کاملا بی طرف باش ..بنظرم به نفع خودته که خودتو درگیر درگیری اونا نکنی...چون بنظرم دودش تو چشم تو میره بعدها..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت مادرم اصلا بفکر ما نیست ی فحشیم داد که من نمیتونم بگم منم بهش گفتم بی ادب الان با مادرتی؟!😮

حالا وایسا بعد عروسی همچین مادر دار بشه ک کیف کنی 

همشون همینن بعد عروسی مادرشون میشه فرشته  زنشون شیطان

گفت مادرم اصلا بفکر ما نیست ی فحشیم داد که من نمیتونم بگم منم بهش گفتم بی ادب الان با مادرتی؟!😮

وای من باشم از آیندم با این مرد خیلی میترسم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
🤐پسر بزرگ کنی با زحمت بره پیش زنش پشتت حرف بزنه😱 پسر من اینجوری بشه خدایی نکرده هیچ کاری براش انج ...

خیلی بد گفت

منم بهش گفتم با مادرت بودی الان

خودم هنوزم متعجبم😮

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
ب نظرم ن ب اون حق بده ن مادرش فقط بشنو و بگو چی بگم ایشالا ک حل بشه ایشالا ک درست میشه  خودت ن ...

دقیقا اینا رو بهش گفتم

و اینکه مادرته چه حرفیه اخه

نمیشه بگم چی گفت

به هر حال این کار غیبته ،و در گناه هیچ خیری نیست.و شنونده ی غیبت هم گناهکاره.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
هرگز پشتشو نگه ندار تو این قضییه. دعواش کن. مادری که جون وجوونیشو واسه بچه اش میذاره دستمزدش این نیس ...

منم خیلی تعجب کردم واقعا 

تو سعی کن اصلا پشت سر مادرش چیزی نگی چون هر چی باشه مادرشه و بعد از یه مدت ناراحتی از مادرش رو فرامو ...

درست میگی خودش بگه چیزی نیست ولی اگه ی وقت من بگم ناراحت میشه