2777
2789
عنوان

چند نفر موافقن که من با پدرم آشتی کنم؟!😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 67 پست
شما بسیار ادم بیخودی هستی . برای اهدافت جنگیدی افرین ولی این اخلاقت میشه عقده ای بودن . تو جوب که بز ...

بی ادبی نکردم😞😒

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
من که الان خونه پدرم هستم

اهان نمیدونستم نامزدی فکرکردم عروسی کردی 

بزودی راحت میشی چیزی نمونده کرونا بره عروسی میکنی میری راحت میشی درضمن اختلافت با پدرت رو به شوهرت نگو الان خوبه در اینده میکوبه تو سرت 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان نمیدونستم نامزدی فکرکردم عروسی کردی  بزودی راحت میشی چیزی نمونده کرونا بره عروسی میکنی می ...

متاسفانه خودش همه چی رو از قبل میدونه ... پسرعمومه😞

چقد عجیب که پشت دامادشون هستن😯

واقعا عجیبه واقعا

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
همین که میگی قهری . با ادبیه؟ نامزدت زیادی بزرگ نکن برای خودت واسه چی باید بدونه با پدرت مشکل داری ک ...

چون فامیلیم خب قبلا شاید ی چیزایی گفتم درددل کرده باشم به هر حال میدونه

منم از خیلی چیزای اون با خبرم😓

متاسفانه خودش همه چی رو از قبل میدونه ... پسرعمومه😞

ازاین به بعد رو نگو بابات سرت داد زد بهش نگو کتکت زد نگو فحشت داد نگو بعدها سواستفاده میکنه

واقعا عجیبه واقعا

اینجوری به اختلافات دامن میزنن

همین دو روز پیش مادرشوهرم پشت من رو گرفته بود برای همین پسرعموم واقعا عصبی بود و ما یکم بحثمونم شد😝😩😑

اینجوری به اختلافات دامن میزنن همین دو روز پیش مادرشوهرم پشت من رو گرفته بود برای همین پسرعموم واقع ...

مادرشوهرم پشت منه پدرمادرمم پشت شوهرم ولی مادرشوهرم گاهی طرف پسر خودشو میگیره 

😶

😐

چون فامیلیم خب قبلا شاید ی چیزایی گفتم درددل کرده باشم به هر حال میدونه منم از خیلی چیزای اون با خب ...

عزیزم ساده نباش هر چی از اختلافات داخلی تو بدونن احترام و شان تو میاد پایین . شده ظاهری با پدرت خوب شو فکر کنن پشتته

عزیزم ساده نباش هر چی از اختلافات داخلی تو بدونن احترام و شان تو میاد پایین . شده ظاهری با پدرت خوب ...

ظاهری ...

باشه سعی میکنم😞

همه نی نی سایتیا موافق صله رحم هستن🤦🏽‍♀️😂

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده