2777
2789
عنوان

چند نفر موافقن که من با پدرم آشتی کنم؟!😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 67 پست
پس بهش بگو آشتیتون بده گذشته ها گذشته کینه ونفرت ادمو مریض میکنه منم بازنداداشم اشتی کردم عیده دیگه ...

بله درست میگید کاملا

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه سری حرفا حتی اگه طرفو ببخشی بازم تو ذهن ادم میمونه حداقل خودم اینطوریم 

حس نفرت و کینه رو تو چشای خیلیا دیدم من جمله خانوادم 

فقط واگذارشون کردم به خدا 

خودمو نجات میدم و گورمو از این زندگی میندازم بیرون البته اگه دقم ندن 

توهم ببین اگه میتونی  و جا داره ببخش اگه هم نه خودتو حرص نده 

من نمیگم به پدر مادر بیاحترامی بشه ولی اوناهم مظفن به عنوان یه انسان نه پدر مادر به اطرافیانشون احترام و شخصیت قائل شن ،میخاد کوچیک باشه میخاد بزرگ باشه میخاد بچه شون باشه میخاد غریبه باشه 

واعتقادم اینه که از کجا معلوم چند ساعت دیگه زندم که بخام به ساز بقیه برقصم!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری حرفا حتی اگه طرفو ببخشی بازم تو ذهن ادم میمونه حداقل خودم اینطوریم  حس نفرت و کینه رو ت ...

احساس میکنم رفتاراش برام بی اهمیت شده

حالا من نامزدمو مرد زندگیم میدونم برام واکنش اون به مسائل مختلف مهمه خوشحال بودن اون‌مهمه دیگه پدرم برام مهم نیست 

احساس میکنم رفتاراش برام بی اهمیت شده حالا من نامزدمو مرد زندگیم میدونم برام واکنش اون به مسائل مخت ...

تو انتخاب شوهرت خوب دقت کن دیگه با اون باید زیر یه سقف بری و نمیتونی مث پدرت بگی بالاخره میرم از این زندگی راحت میشم 

همون شوهرت رو نگه دار 

میدونم چی میگی نفرت که وجود ادمو بگیره طرف مقابل هیچ ارزشی نداره 

وجودتو از این کینه پاک کن تا بتونی تحمل کنی .سخته ولی میشه 

این کینه رو پاک کن تا وارد زندگی جدیدت نکنی .

انشاالله من بعد تو زندگیه جدیدت طعم واقعی عشق و ارامش و احترام رو بچشی و جزو بهترین زندگی ها باشی❤❤❤😙😙😙😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤😙😙😙😙

تو انتخاب شوهرت خوب دقت کن دیگه با اون باید زیر یه سقف بری و نمیتونی مث پدرت بگی بالاخره میرم از این ...

مرسی عزیزم 😍

عزیز،پدرته

تو هر چقدر بهش احترام بزاری و محبت کنی،خیرش به خودت بر میگرده.

موضوع، کینه سرطان روح    رو از استاد شجاعی رو گوش بده، خییلی کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانالشون تو امضاء هست. 

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیز،پدرته تو هر چقدر بهش احترام بزاری و محبت کنی،خیرش به خودت بر میگرده. موضوع، کینه سرطان روح &n ...

ممنونم🌹

ولی نمیتونم اخماش و فحشایی که بهم میده رو فراموش کنم😓

اشتی کن رفت وامدت محدود باشه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
با نامزدت آشتي كردي؟؟

بله اون اصلا بامن قهر نبود من خودم این تصور و کرده بودم خخخ😂فقط خیلی از دست مادرش کفریه

منم قهرم تو دعواهامون طرف شوهرمو میگیرن پشت منو خالی میکنن این باعث مشکلاتی تو زندگیم شده که ازشون کینه به دل گرفتم 

اختلافاتمونو بهش نمیگم شوهرم چون میدونه پشت اونو میگیرن میره خبر میده 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
منم قهرم تو دعواهامون طرف شوهرمو میگیرن پشت منو خالی میکنن این باعث مشکلاتی تو زندگیم شده که ازشون ک ...

چقد عجیب که پشت دامادشون هستن😯

شما بسیار ادم بیخودی هستی . برای اهدافت جنگیدی افرین ولی این اخلاقت میشه عقده ای بودن . تو جوب که بزرگ نشدی. بالاخره زحمت کشیده برات در حد خودش . این که بی ادبی میکنی چیزی جز حقارتت نیست