2777
2789
عنوان

چند نفر موافقن که من با پدرم آشتی کنم؟!😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 67 پست
همه نی نی سایتیا موافق صله رحم هستن🤦🏽‍♀️😂

میدونم میخوام ببینم اگه مثلا ۱۰۰۰نفر ازم بخوان روشون زمین نمیذارم آشتی میکنم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

حتما اشتی کن چون هرچی بوده گذشته رفته واسه خدا تو هم کینه به دل نگیر فراموش کن برکتش میاد تو زندگیت ،میدونی خاصیت پدر مادر جوریه هرکارم کنن نباید بدباشیم باهاشون میدونم گاهی مقصر بوده پدرتون حق با شماست ولی واسه آرامش خودت و همسرت اشتی کن ...چند ماه دیگه رفتی خونه خودت همه این دعوا ها کدورت ها خاطره میشه و دلتنگ همین پدر میشی ...ما منتظریم خبر اشتی با بابا جونو بزاری برامون 👌✌🙏😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اشتی کن چون هرچی بوده گذشته رفته واسه خدا تو هم کینه به دل نگیر فراموش کن برکتش میاد تو زندگیت ...

😞نمیتونم

من موافقم ک اول هضم کنی کارشو بعد آشتی کنی.یعنی ببخشی و بعد آشتی کنی.مثلا فکر کن یه بابای بداخلاق بهتر از اینه ک تو پرورشگاه در انتظار یه پشتوانه باشی و بی کسو کار بدوننت. ( هرچند من عاشقشونم همشون عشق منن.)یا اینکه تو خیابون از بچگی کار کنی و یه شب سیر نخوابی.اینا شاید مثل فیلمه ولی واقعیه.ببخش و آشتی کن

من موافقم ک اول هضم کنی کارشو بعد آشتی کنی.یعنی ببخشی و بعد آشتی کنی.مثلا فکر کن یه بابای بداخلاق به ...

بله متوجه شدم ممنون🌹

حق با شماست