2777
2789
عنوان

شوهر شما هم عصبی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه واقعی میره اگه بگم برو پاشد گازو باز کرد

بزار باز کنه به خدا ک فقط،میخاد کوتاه بیایی باید نشون بدید نمیترسی

و همین طور این آدم مریضه چطور ب این مرد ضعیف میخایی یک عمر تکیه کنی

نگو دوسش دارم که خنده ام میگیره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی ترک محل خیلی خوبه

وقتی ببینه نیستی یا نمیبینی برمیگرده از کارش

مثلاً بگو میرم آروم شدی میام یا کاردارم یا عصبیم کردی باید تنها باشم زود برو واینسا چیز جدید بگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نامزدیم محرم هستیم ۴ساله خیلی دوسش دارم

پس قبل عروسی ایناتربیتش کن یعنی چی وسیله میشکونه تهدیدبه خودکشی میکنه خودشومریض میکنه؟؟ ۴بارپارودلت بذارمریضم شدطرفش نروپیگیرش نباش درست میشه اون میدونه حساسی نقطعه ضعفتوگیراورده

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

پس قبل عروسی ایناتربیتش کن یعنی چی وسیله میشکونه تهدیدبه خودکشی میکنه خودشومریض میکنه؟؟ ۴بارپارودلت ...

همش میخواد نازشو بکشم یکم بحث بشه دیگه اون کارو عمرا انجام نمیده

پس قبل عروسی ایناتربیتش کن یعنی چی وسیله میشکونه تهدیدبه خودکشی میکنه خودشومریض میکنه؟؟ ۴بارپارودلت ...

بحث کنم بابت چیزی لج میکنه و یه وقتایی نمیشه یه چیزایی واجبه هی عشقم عزیزم جوابه فقط که وقتی رومخ بره نمیتونم

بحث کنم بابت چیزی لج میکنه و یه وقتایی نمیشه یه چیزایی واجبه هی عشقم عزیزم جوابه فقط که وقتی رومخ بر ...

نه حتی اگردربدترین شرایطم بودی تحمل کن تا ادبش کنی مثل بچه هاست

همش میخواد نازشو بکشم یکم بحث بشه دیگه اون کارو عمرا انجام نمیده

توهم بگونمیخوام انجام بدی هیچ اهمیتی نداره اون میدونه برات مهمه واکنش نشون میدی اینکارامیکنه

نه این از اینا حالیش نمیشه میگه الان خودکشی میکنم اگه زیادی جواب بدم یا میره خودشو به هر راهی شده مر ...

مشکل داره مشخصه که ی کمبودی داره دنبال جلب توجهه

اگ الان حل نکنی مشکلو ت زندگی مشترک همچی بدتر میشه قول میدمت اونم با این چیزایی ک گفتی

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.