2777
2789
عنوان

اعتیاد من به کاشت مژه و عواقب بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 7010 بازدید | 181 پست

خلاصه اون شب گذشت من فرداش با عینک افتابی دوباره رفتم ارایشگاه برای میکاپ شینیون و برای فردا صبح عروسی ساعت هشت صبح باز وقت کاشت گرفتم ... یعنی برام درس عبرت نشد ک نشد حتی یادمه اخر شب عروسی همه جمع شدن خونه خالم برای خوابیدن و تعریف کردن و دورهمی اما من با اینکه عاشق جمعشون بودم از ترس اینکه مژه مصنوعیا بکنه و منو با اون قیافه ببیننن سر درد رو بهونه کردم و برگشتم خونه ، حتی تو خونه هم تو صورت همسرم نگا،نمیکردم ک نبینه چشمامو

بنده خدا کلی دلداریم داد گفت اصلا اینجوری نمکی تری سنت کمتر شده خودتم راحتی خیلی به حرفاش فکر کردم من تو تمام اون چندسال به خاطر مژه ها لذت استخر و شنا رو از خودم گرفتم با اینکه شناگر خیلی خوبی بودم و خیلی چیزای دیگه ک واقعا از حوصله خارجه گفتنش مثل اینکه چندسال مجبور بودم یا با عینک شنا برم زیر دوش یا سرمو به عقب خم کنم موهامو بشورم ، یا حتی نمیتونستم صبح ک بیدار میشم کلی اب خنک به صورتم بزنم و کیف میکنم همیشع دایره چشمامو با دستمال مرطوب تمیز میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین خودمی ولی بااین تفاوت که من بجای کاشت ریمل دارم همیشه قشنگ درکت میکنم

متاهلی یا مجرد ؟

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

حالا شاید فکر کنید متحول شدم فرداش نرفتم برای کاشت 

اما کاملااااا دراشتباهید اون اعتماد به نفس کاذبی که اون مژه های کوفتی به من میداد خط قرمز کشید رو همه این حسای حسرت شده 

حتی شب خواستگاری وقتی مادر شوهرم برای بار اول منو دید اخرشب به شوهرم گفته بود دختر خونه اونم بیست ساله از حالا از این کارا نمیکنه منظورش کاشت مژه بود ، منم به شوهرم گفتم من همینم ک هستم عاشق مژه هامم اگر نمیخوای منو بگو اگرم میخوای با این مژه ها بخواه تازه کلی هم طلبکار شدم و قهر کردم ، یعنی حتی حرف اوشووون هم باعث نشد من از از کاشت مژه دست بکشم

عین خودمی ولی بااین تفاوت که من بجای کاشت ریمل دارم همیشه قشنگ درکت میکنم

من دوستم مژه های خیلی پری داشت وقتی ریمل میزد انگار کاشته بود

همیشه ریمل داشت  حتی تو مدرسه حتی خواب

بعد 2-3سال نصفشون  ریختن و دیگه اون زیبایی قبلشو نداشت

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

خلاصه فرداش رفتم دوباره مژه کاشتم و تبدیل شدم به همون چشم قشنگه (به قول خودم البته) حالا دیگه همسرمم نقطع ضعف گرفته بود ، ما باهم خیلی شوخی دستی میکنیم یعنی مرتب در حال کشتی گرفتن و اذیت کردن هم دیگه ایم اینم شده بود ابزار دست شوهرم میرفت میومد یه دستی به مژه های من میزد ک جیغمو دربیاره بدوام دنبالش 😂یه بار اب میپاشید تو صورتم یه بار مژه هامو میکند یه بار خواب بودم باهاشون ور میرفت خلاصه اینم از اینور حسابی تو مخی شده بود😬😬😬😬