2777
2789
عنوان

اعتیاد من به کاشت مژه و عواقب بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 7005 بازدید | 181 پست

آقا خلاصهههههه شوخیای بی نمک همسرمم شروع شد هی میرفت میومد میگفت خانوم ببخشید شما همسر منو ندیدید ؟ از وقتی رفته ارایشگاه دیگه برنگشته ، شما کی هستی من زن دارم برو بیرون و کلی چرت و پرت دیگهـ😂

به قصد ناراحت کردنم نمیگفت اما من واقعا حالم بد بود اون روز ، خدا میدونه تو اون چندسال چه مهمونیا دورهمیا و جاهایی رو ک دعوت میشد از استرس نامیزون بودن مژم شرکت نکردم و هربار ته دلم میخواستم برم ریمو کنم برای همیشه اما اون حس زیبایی که بهم میداد نمیذااااشت

حتی اگه اینقد باشه حجمشونم باز ریزش میاره؟؟)): من میخاستم تابستون بکارم     گفتم شاید سب ...

اره در هر صورت میاره، چون چسب روشه هوا نمیخوره، انگاری میپوسه...  خیلی بده کاشت

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شیش کیلو کاشته چه خبره

ن این ک حجمش خیلیییی کمتر از بعضی کاشتاس

بعضیا دقیقا مثه مژه مصنوعیه چشماشون  زیرش معلوم نیس اصلا

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
آقا خلاصهههههه شوخیای بی نمک همسرمم شروع شد هی میرفت میومد میگفت خانوم ببخشید شما همسر منو ندیدید ؟ ...

فقط اون شوخیاش 😂😂😂

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
آقا خلاصهههههه شوخیای بی نمک همسرمم شروع شد هی میرفت میومد میگفت خانوم ببخشید شما همسر منو ندیدید ؟ ...

خخخخخخ، خب چیشد اخرش

بچه ها منم همیشه ریمل دارم حتی شبا هم نمیشورم اونم باعث ریزش میشه؟

بلهههه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اره ریمل از کاشت بدتره کاشت ریشه ش چسب داره فقط، ریمل تمام مژه و اینکه مژه شکننده میشه... حیفه نزن زیاد

😁

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

ریمل که پخش میشه موقع خواب . چرا نمیشوری !

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove