2777
2789
عنوان

اعتیاد من به کاشت مژه و عواقب بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 7024 بازدید | 181 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این چیزا که میگم همشون مرتبا ادامه داشت تا دقیقا ماه پیش اوایل اسفند ، یه روز صبح از خواب بیدار شدم دیدم چشم سمت چپم خیلیییییییی میخاره و میسوزه ، جوری ک حتی نمیتونستم بازش کنم ، خلاصع به هربدبختی بود خودمو رسوندم تو دستشویی شروع کردم شستن چشمم هرکاری بگید کردم از چایی ریختن تو چشمم گرفته تا برگردوندن پلکم و.... هییییییچیییییی تو چشمم نبود اما بینایی چشم چپم تار تار شد چشمم تو پنج دقیقه تبدیل شد به کاسهههه خون انگار رنگ پاشیده بودن توش نشستم یه عالمه گریههههه کردم بعدم لباس پوشیدم تو این کرونا رفتم بیمارستان ، فاصلش تا خونمون خیلی کم بود اما تو همین فاصله کم من دیگه هیچکدوم از چشمام باز نمیشد واقعا ترسیدم گفتم کور شدم 

بزرگترين تفريحم شناست اصلا تصورشم برام سخته نتوانم به خاطر چشمام برم دريا زودتر بذارشون كنار كلي لذت ...

ن خب میگه باید عینک بزنه

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
اها😆چه میدونم هی اشتباهی میخونم

ن تلفظش یکم سخته.. اکستنشن یعنی کاشت... 

اکستنشن مژه=کاشت مژه

اکستنشن مو = کاشت مو( موهارو با رینگ یا چسب وصل میکنن ب موی خودمون) 

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 

بدو الان گوشیم خاموش میشه میخام بخوابم😴😴😪😪

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
ن تلفظش یکم سخته.. اکستنشن یعنی کاشت...   اکستنشن مژه=کاشت مژه اکستنشن مو = کاشت مو( موه ...

من میخام اکستنشن مو انجام بدم موهای خودم ولی خیلی پره میخام واسه بلندیش بنظرتون موهام میریزه منم؟؟؟

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
من میخام اکستنشن مو انجام بدم موهای خودم ولی خیلی پره میخام واسه بلندیش بنظرتون موهام میریزه منم؟؟؟

مجبور میشی بعد از خسته شدنت موهاتو کوتاهه کوتاه کنی... مردونه بزنی

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 

اگه با اکستنشن مژه نریزه مژه هات

با اکستنشن مو میریزه قطعامیریزه موهات!!!!

مگه اینکه برا چن ساعت بخای رو سرت بمونه

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
مجبور میشی بعد از خسته شدنت موهاتو کوتاهه کوتاه کنی... مردونه بزنی

اع چرا؟؟؟ موهای خودم خراب میشه؟؟؟