2777
2789
عنوان

عجب دنیای پستی شده...😔😔😔

755 بازدید | 26 پست

زن و شوهر دارن از هم جدا میشن مادر پسره میگه این زنه حتما یکی رو زیر سر داره میخواد بره فلانکاره بشه...بعد میگه پسر من امروز که طلاق بگیره فرداش زن میگیره...همین الانم یه دختر رو میخواد دختره فلانه بسانه...یعنی اون که هیچی هم نگفته حتما یکی رو زیر نظر داره و بدذاته ولی پسرش با افففتخار همین الان با یکی درارتباطه...باباشم میگه دختره رو صیغش کن بیار...یعنی با زبان بی زبانی عین یه کالا وسیله بیار ازش استفاده کن...یعنی انقد بی ارزش...

واقعا چی بد تر از اینکه یه زن با همجنس خودش انقد دشمن باشه...😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اینا چی پیش خودشون فکر میکنن ک انگ میزنن نگار خودشون دختر ندارن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیدونم اینا چی پیش خودشون فکر میکنن ک انگ میزنن نگار خودشون دختر ندارن 

متأسفانه...همشم میگفت کی میاد اینو بگیره که شکمشم چاک چاک شده...حالا اون بدبخت برای اینکه برای پسر تو بچه بیاره به این روز افتاده...بعد تو اینو میگی؟؟؟

باز میگفت این حتما عاشقه...

متاسفانه اصلا این فرهنگ رو تو ایران نمیپسندم

واقعا دلم میخواد از این مملکت برم

یا حتی بچمو از این مملکت با این فرهنگ ببرم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

این اتفاق دقیقا یکی از آشناهای منه.زن و شوهر میخواستن جدا شدن مادر شوهر هرجایی می‌رفت می‌گفت نمی‌دونم شاید یکی زیر سرشه میخواد طلاق بگیره.بعدم که جدا شدن پسره میخواست با یکی دیگه ازدواج کنه همین مادر شوهر از دهنش در رفته بود که اینا چند ساله باهمن.