2777
2789
عنوان

عجب دنیای پستی شده...😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 26 پست
متأسفانه...همشم میگفت کی میاد اینو بگیره که شکمشم چاک چاک شده...حالا اون بدبخت برای اینکه برای پسر ت ...

واقعا کع متنفرم از همچین ادمایی ،حقشونه ی ادمی بیاد تو زندگیشون ب زمین بزنتشون قدر خوبا رو بدونن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اصلا دلم راضی نمیشه...دلم میخواد بدبختی پسره رو ببینم دلم خنننک بشه...

واسه بدبختی پسره دعا نکن برا خوشبختی دختره دعا کن خوب میسوزن😂😂

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

منم همینجوری بودم،وقتی میخاستم جدا شم خونه بابام بودم جهازم تو خونم بود،مادرشوهرم زنگ میزد میگف داریم میریم زن صیغه کنیم بیاد با جهازت زندگی کنه هیچ کاری هم نمیتونی بکنی چون خونه رو ترک کردی،اخرم میگف براپسر من بد نمیشه هزار تا دختر زنش میشن ولی دیگه کی میاد تورو بگیره بیوه،بعد طلاقمم ب فامیلشون گفتن دختره با دامادمون بوده ب هوای اون طلاق گرفته حالا دامادشون 32سالش بود من فقط ۱۸