2777
2789

پوستم چرب هست فاقد چربی باشه

سبک باشه روی پوستم و براق باشه 

پوشانندگی شم خوب باشه

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای روزانه میخوای بی بی کرم اکتی پور

برای مهمونیا سوپراستی میبیلین (اگه پوستت روشنه رنگ شماره 28 عشششقه)

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

منم پوستم فوق العاده چرب هس کرم پودرم میبا هست شماره۲۱خیلییی راصیم ازش البته اصلشو گیربیاری هم ایرانیه ساخت ایران هست و صرر کمی به پوست میرنه چون من اعتماده نمیکنم به لوازم ارایشی ها ازداروخونه بگیر عالیه  Miba

عزيزم من مت موس ميلبين ميزنم خيلي خيلي سبكه 

اصلا چربي نداره اصلا 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم