2777
2789
عنوان

سوال کرونایی

371 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.کسی هست راهنمایی کنه که اگه فردی تنگی نفس داشته باشه یعنی راحت نفس میکشه فقط نفس عمیق براش سخت باشه کرونا گرفته یا نه.هیییچ علایمی جز این نداشته باشه.بعدا اینکه قبل از کرونا هم یه شوک بهش وارد شده بود و بمدت یکماه همین حالت بهش دست داده بود ولی دکتر ریه گفته بود از اعصابشه....

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اعصابم که خورد بود احساس سنگینیه سینه و نفس میکردم.تازه گاهی احساس میکردم چشمم از حدقه میاد بیرون و میره سر جاش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
عزیزم تنگی نفس که باعثش کرونا اصلا اینجوری نیست....اگر نفس تند تند و پشت سر همو کوتاه بود میشه عاپل ...

معده وضعش خرابه☹

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 

سلام نه این علامت کرونا نیست، من مامانم همون اوایل که کرونا اومد گرفت، اصلا نمیتونست نفس بکشه،. تب شدید سرفه های خشک اصلا نمیتونست نفس بکشه، توی24ساعت 20ساعت زیر اکسیژن بود، 

احتمالا مشکل شما ناشی از همون شوکی هست که بهتون وارد شده و این تنگی نفسی ها بخاطر مسائل روانی وعصبی بدنتونه

فاِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا