2777
2789
عنوان

سوال کرونایی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 29 پست
معده وضعش خرابه☹

ببین عزیزم من این حرفو دقیقا دکتر بهم گفت...دیدی وقتی یه مسیریو میدوی یا وفتی اعصبانی میشی چطور نفست تند میشه به اون میگن نفس تنگی....اگه استرس و تپش قلب داری پراپرانول بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنگی نفس که باعثش کرونا اصلا اینجوری نیست....اگر نفس تند تند و پشت سر همو کوتاه بود میشه عاپل ...

جدی میگید

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
ببین عزیزم من این حرفو دقیقا دکتر بهم گفت...دیدی وقتی یه مسیریو میدوی یا وفتی اعصبانی میشی چطور نفست ...

پوکساید دکتر بهم داده

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
پوکساید دکتر بهم داده

اره اونم خیلی خوبه....من خودم سه روزه تب دارم و بدن درد و افتادم...ولی بازم مطمئنم کرونا نیست و سرما خوردم....شما ک‌ سالمم هستی خداروشکر با استرس خودتا داغون‌نکن

عزیزم ازکار باوایتکس هم هست.منم مامانم اینطوری بود دکترامپول ضدعفونی کننده خون داد با ازیترومایسین.خیلی خوب شد.معدشم دردمیکرد میزد به پشتش.کتفش اینا.یکمم تنگی نفس داشت.الان خداروشکر خوبه.نبایدوایتکس استقاده کنه

خوب شدن؟چندسالشون بود؟ بیماری زمینه ای نداشتن؟

بله شکر خدا الان خوبن البته دکتر گفتن تا 2ماه گه گاه سرفه خواهن داشت، 

مامانم بدون بیماری زمینه ای مبتلا شدن، سنشونم50 سال

، 

من خودم زندگیم و ول کردم رفتم 2هفته پیشش تا از اتاق فرنطینه بیرون نیان،.مدام براش بلدرچین و بوقلمون و اینجور غذا ها مدام ابمیوه به زور میدادم بخوره، هرچی مایعات بیشتر دفع ویروس زودتر، اخه بابامم مشکل ریه داره برا همین اصلا بابام20 روزی خونه نیومد و خونه مادربزرگم بود

فاِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا