2777
2789
عنوان

خانما ی دقه بیاین

204 بازدید | 26 پست

خانما من چهارشنبه ی کیت استفاده کردم چهارشنبه رو از وقتی حساب میکنم ک ساعت شد  بعد ۱۲شب .و دیشبم ک میشه پنجشنبه یدونه دگ.شوهرم میگ مفتکی استفاده میکنی کیت دوتاشونم یکیه هیچ فرقی ندارن.واقعا فرق ندارن.؟من اولین ماهمه از کیت استفاده میکنم و مخوام دقیق تاریخ تخمک گذاریمو بدونم برا همین مجبورام هر۱۲ساعت یبار استفاده کنم.بنظرشما فرق دارن؟ یا ندارن؟

کافیست خدا بخواهد آنموقع است که غیر ممکن،ممکن میشود🤲❤

وای واقعا بارداری اینجوریه😐

چقد ساده راجبش فک میکردم😂😂😂

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا بارداری اینجوریه😐 چقد ساده راجبش فک میکردم😂😂😂

من ۲تا بچه دارم هنوز نمیدونم اینا چصیه باور ‌کن😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای خوشبحالت😁😁😁

بخدا اصن نمیدونم تخمک گذاریم کی هس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم،افتادم دردسر😐فیلسوفا چی میکشن؟

😁

اخه من مجردم نمیدونستم دنگ و فنگاشو

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  
نه بابا.این کارا لازم‌نیس.حالا ایشون شاید مشکل داره یا بدا تعیین جنسیت این کارو میکنه

اها😥😥

چ خوش شانس قدرشو بدون خب.شانسی شده دوتا نینی تون؟

اره خدا خواسته شدن

انشااالله شماهم به زودی مامان بشی

😁 اخه من مجردم نمیدونستم دنگ و فنگاشو

بدون خوبه که از الان بدونی.من ۱سال مفتکی پیشگیری کردم فک میکردم هر دفه احتمال بارداری وجود داره بعد همسایم همه چیو بم گفت.مامانم هیچی بم نگفته بود 

کافیست خدا بخواهد آنموقع است که غیر ممکن،ممکن میشود🤲❤
من ۲تا بچه دارم هنوز نمیدونم اینا چصیه باور ‌کن😂

😍خداحفظشون کنه