2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم بخورید ولی چیزای مفید..

خرما. شیر. اجیل. گوشت. میوه. سبزی.کشمش.ارده شیره..

برنج و ماکارانی و نون و ماکارانی وشیرینیجات و چربی و. نخورید.. خودتون فقط چاق میشید.. بعد زایمان پوست شکمتون کش میاد.. شکم من الان عین کتاب صاف صاف.. چاقی خیلی بده.. بعدا لاغر هم بشید پوستتون کش اومده و مثل قبل نمیشه..موقع شیردهی هم همینطور.. چیزای خوب بخورید مایعات زیاد بخورید لبنیات و.. کربوهیدرات و چربی و.. فقط گند میزنه به زیبایی زنانه اندام ادم..

من تو دومی وزن نمیگیرم چون حالت تهوع دارم گاهی سرمام خوردم اصلا یجوریم معدم حضم نمیکنه درست غذارو ده ...

غذاهای مفید تو حجم کم بخور..مثلا یه کفگیر برنج رو نصف کن نصفشو بخور نصفشو بزار رو سماور گرم بمونه یکی دو ساعت بعد بخور

ب۶ برای تهوع خیلی خوبه من سر بچه اولم کل بارداریم روزی ۱دونه گفته بود بخورم

بهم دارو داده خودش تهوع میاره لعنتی 

میگن زنجبیل و سیرابی خوبه

من ب۶ خوردم جواب میداد

شایدم از این قرص آهن و فولیک که میدن باشه...من پریناتال و ایزی آیرون میخوردم خیلی اکی بودم..ففول و قرص ایرانی جواب نمیداد بهم

میگن زنجبیل و سیرابی خوبه من ب۶ خوردم جواب میداد شایدم از این قرص آهن و فولیک که میدن باشه...من پر ...

سیرابی میخوام بخرم ببینم چی میشع انشالله جواب بده البته الان از اولش بهترم افتضاح بودم خیلی بهترم