2777
2789
عنوان

سلام هفته ۳۲ بارداری هستم بچه خیلی پایین ضربه میزنه میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4192 بازدید | 40 پست
واس من خيلي پايين ميزد پاهاش از واژنم ميخواست بزنه بيرون ؛ طبيعيه ولي استراحت كن عزيزم 

اره منم ب همون حالتم

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
برای شما هم حرکاتش پایین شکمتون یکم البته کوچولو انگار ک ب سمت دهانه رحم باشه و اونجا ضربه بزنه ویکم ...

من كلاً جنينم همش از همون اول سمت چپ بوده

الانم سمت چپم( يه نيم وجب زير ناف )ببين يه وجب نه ها كمتر از يه وجب مثل نبض ميپره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كلاً جنينم همش از همون اول سمت چپ بوده الانم سمت چپم يه نيم وجب زير ناف ببين يه وجب نه ها كمتر ا ...

اره دقیقا بالا واژن  میزنه 

ايشالا كه چيزي نيس همون سكسكه باشه  حالا تلفني با يه دكتر يا ماما هم مشاوره بگير

مرسی گلم انشالله تا صبح بره بالا حالا خوبه همش ب چپ میخوابم 

اره دقیقا تا چند روز پیش حرکات ریتمیک ومنظمش سمت چپم ب سمت پهلو بود الان اومده پایین پایین شکمم من ت ...

ماله منم قشنگ صدای منو در میاره بالا درد نداره ک 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

خدای بزرگ کمک کنه تو این شرایط حاد دیگه استرسای دیگه برامون سمه 

کم استرس نداریم بخدا 

اره یهو بد میزنه ته دلم خالی میشه واز طرفی استرس ک چرا پایین اومده چرا ضرباتش پایینه وهزارتا چرا دیگه

۵ روز دیگه نوبت دکتر دارم تا اونوقت خدا ب خیر بگذرونه

۵ روز دیگه نوبت دکتر دارم تا اونوقت خدا ب خیر بگذرونه

هیچی نمیشه نگران نباش من از انومالی به بعد نه سونو رفتم نه چیزی ازمایش قندمم ندادم دکتر گفت بیرون نرو اصلا چکابم نرفتم ماه بعدم ان شاالله زایمانمه به امید خدا یه چوب کبریتم نخریدم

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
هیچی نمیشه نگران نباش من از انومالی به بعد نه سونو رفتم نه چیزی ازمایش قندمم ندادم دکتر گفت بیرون نر ...

نه من همهرو رفتم انجام دادم سیسمونیشم خریدم ولیکن الان تو این شرایط حرکاتش و پایین ضربه زدناش بشدت دلهره انداخت ب جونم و باعث شد تاپیک بزنم و تجربه اطرافیانو بشنوم چون من بارداری اولمه وهیچی نمیدونم