2777
2789
عنوان

سلام هفته ۳۲ بارداری هستم بچه خیلی پایین ضربه میزنه میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4192 بازدید | 40 پست
اگه حركت نبضش ريتميك و منظمه هست سكسكه داره ميكنه

اره دقیقا منظم و ریتمیک یکم بالاتر و شاید نزدیک  اون قسمت میزد الان متوقف شد خیلی پایین میزد خخیلی خیلی پایین 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری هستم البته دکتر به من تو انومالی گفت جفتت پایین ترین قسمت دهانه رحمه الان داره میزنه درد ...

من جفتم قدامی بود و هیچوقت انقد پایین نزده بود الان اون حرکت ریتمیکش تموم شد انگار پایین وول میخوره نمیدونم چرا انقد پایینه اخه

اووووف حتما جاشو عوض کرده.توروخدا تواین وضعیت استرس روهم اضافه نکنید ب خودتون

اخه حرکاتش درد کمی تو قسمت دهانه رحم ایجاد میکنه من بارداری اولمه میترسم کسی پیشم نیست 

نمیدونم چکار کنم خیلی میترسم نصف شبی چای رو ساعت ۷ ونیم غروب خوردم چون بدن بپشدت سردی دارم گرمیجات م ...

عزیزم منم یبار از کار زیاد اینطور شدم یه روز کامل استراحت کردم بچه برگشت بالا، هیچی نیس نترس

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
منم سی و دو هفته ام چته چرا انقدر هول کردی اخه ماله منم چند روزه پایین پایین میزنه خب احتمالا سرش رف ...

اره دقیقا تا چند روز پیش حرکات ریتمیک ومنظمش سمت چپم ب سمت پهلو بود الان اومده پایین پایین شکمم من تجربه ای ندارم و استرس دارم میترسم از زایمان زود راس چون حرکاتش وقتی پایینه یکم کوچولودرد اوره ولی بالا ک میزد اصلا درد نمیومد 

عزیزم منم یبار از کار زیاد اینطور شدم یه روز کامل استراحت کردم بچه برگشت بالا، هیچی نیس نترس

اخه من کار نکردم بیشتر وقتا استراحت میکنم اخه فقط گاهی یک ساعت پیاده روی میکنم اونم با سرعت اروم وهمیشه هم نه فقط گاهی ک بی تحرک نباشم

اره دقیقا منظم و ریتمیک یکم بالاتر و شاید نزدیک  اون قسمت میزد الان متوقف شد خیلی پایین میزد خخ ...

عزيز اون سكسكه 

مثل نبض ميزنه 

يه چيز بخور يا تغيير پوزيشن بده قطع ميشه

تو هفته هاي بالا ميگن سكسكه جنين بيشتر ميشه

تو آخرين سونو چند بود ؟ 

طولشو مشخص نکرد یازدهم همین برج نوبت دکتر دارم احتمالا میخواد سونو وازمایش بنویسه لامصب ضرباتش خیلی پایین اومده امشب چی کنم یعنی طبیعی چ؟؟؟

اخه من کار نکردم بیشتر وقتا استراحت میکنم اخه فقط گاهی یک ساعت پیاده روی میکنم اونم با سرعت اروم وهم ...

یه روز استراحت کن نترس، من که اونروز اونجوری شدم با دکترم تلفنی حرف زدم گفت با استراحت میره بالا جای نگرانی نیس

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزيز اون سكسكه  مثل نبض ميزنه  يه چيز بخور يا تغيير پوزيشن بده قطع ميشه تو هفته هاي بال ...

برای شما هم حرکاتش پایین شکمتون یکم البته کوچولو انگار ک ب سمت دهانه رحم باشه و اونجا ضربه بزنه ویکم درد بگیره اونطورم من نمیدونم طبیعی یا ک نه خطر ناک

طولشو مشخص نکرد یازدهم همین برج نوبت دکتر دارم احتمالا میخواد سونو وازمایش بنویسه لامصب ضرباتش خیلی ...

واس من خيلي پايين ميزد پاهاش از واژنم ميخواست بزنه بيرون ؛ طبيعيه ولي استراحت كن عزيزم 

یه روز استراحت کن نترس، من که اونروز اونجوری شدم با دکترم تلفنی حرف زدم گفت با استراحت میره بالا جای ...

مرسی گلم از راهنماییت   اجرت با خدا