الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زایمان اینقدر که میگن بعد نیس حس خوبیه من طبیعی بودم درد داشت ولی بعدش حالت خوبه من ترس سزارین داشتم ...
اره خب شما بعد ۶سال ک خوبه...وای طبیعی نه🤤هیکلت خراب نشد بعدش؟ وای درد نداشتی😑اخه من خیلی حساسم به درد خیلی ... ی ماهانه ساده هم ی هفته از زندگی عقبم میندازه
منم یه وروجک دارم باهاش سرگرمم.یه نره غول هم تو خونه هست که با اونم سرگرمم😤
امروز از ساعت۱۱ ظهر رفت بیرون ۷ و نیم شب اومد خونه.قبل رفتنش قسم و آیه دادمش نرو بفهم شاید ناقل بشی من و بچه هم دور از جونمون مبتلا بشیم حالیش نمیشه.هرروز هم میره بیرون و میاد.
منم یه وروجک دارم باهاش سرگرمم.یه نره غول هم تو خونه هست که با اونم سرگرمم😤 امروز از ساعت۱۱ ظهر رف ...
وای نه...بهش بگو اگ بچتون خدایی نکرده مریض بشه میتونه خودشو ببخشه؟؟😢من همیشه میگم اگ من بگیرم و کسی دیگ ای رو هم مبتلا کنم و خودم زنده بمونم ولی اونی که بدنش ضعیفه بمیره هیچ وخ خودمو نمیبخشم