2777
2789
عنوان

خانو ما بیایین صحبت کنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده خدایی اطرافیان ما اصلا بی خیال همه جا میرن پیکنیک خونه پدر مادر  اصلا همشه بی خیال وال ...

اینا اگه ناقل باشن‌، کسی که بدنش ضعیفه و مقاومتش کمه بدبخت میشه😑من خودم‌میدونم اگه‌بگیرم اولین نفر میمیرم😂چون بدن ب شدت ضعیفی دارم همه اطرافیان بیشتر از بچه ۵ساله مراقبمن

خانوما باورتون‌میشه اسم نی نی سایتمو شوهرم‌گذاشته؟😐گشته منو از بس سرش تو گوشیمه ، ولی خدایی حریم خصوصی حالیشه ها

اونروز ی تاپیک زده بودن راجب شوهراشون بود داشتم‌چیز مینوشتم دیدم بالا سرمه میگه بگو بگو ک چقد شوهرمو دوس دارم😂

والله من يك هفته سرفه دارم مي ترسم برم دكتر ميگم خدايا چيزهاي با ارزشي داشتيم قدرش نمي دونستيم 

نه اشتباه نکنی دکتر بری...دور از جون چیزیم نداشته باشی اونجا میگیری😑سعی کن گرمی بخوری اب نمک‌قرقره کنی نشاسته و نبات بخوری

راضیی؟؟ اذیتت نمیکنه؟ بارداری اذیتی داره؟بچه‌نمیذاره بخوابی ن؟من خیلی میترسم خیلی😑

من بارداری کاملا راحتی داشتم خداروشکر 

میگم شرایط زندگیم کلا عوض شده من بعد ۶سال بچه دار شدم الان ۲۷سالمه 

خیلی بدون بچه آزادانه هرکاری میکردم ولی الان خیلی مراعات میکنم بخاطر بچه 

اصلا اذیت نمیکنه خداروشکر 

ولی تا ۶ماهگی به نظرم ادم خسته ای بچه بی خوابه دل درد داره بعد اون یجور دیگه کمتر میتونی به خودت برسی البته اگه مثل من احساس باشی من خیلی ادم حساسی هستم 

دوستام راحت تر کنار اومدن البته....

والله من يك هفته سرفه دارم مي ترسم برم دكتر ميگم خدايا چيزهاي با ارزشي داشتيم قدرش نمي دونستيم 

عزیزم تو سایت ثبت نام کن اگه استرس داری ازت غربالگری کنن

اگه با کسی در ارتباط نیستی نگران باش احتمالا حساس شدی 

باز غربالگری کن

من بارداری کاملا راحتی داشتم خداروشکر  میگم شرایط زندگیم کلا عوض شده من بعد ۶سال بچه دار شدم ا ...

حاضری یه بچه ی دیگ بیاری؟ من از همه چی‌میترسم از مسئولیت از درد... هم‌خودم‌هم‌شوهرم‌بچه دوس داریم ولی خودش میگه هنوز زوده میگه من هنوز تورو دارم بزرگ‌میکنم بچه برا چیمه☹😂

عزیزم تو سایت ثبت نام کن اگه استرس داری ازت غربالگری کنن اگه با کسی در ارتباط نیستی نگران باش احتما ...

معتبره؟ اخه یکی از دوستام گرفته بود الکی براش کرونا درومده بود در صورتی ک سالم سالم بود

حاضری یه بچه ی دیگ بیاری؟ من از همه چی‌میترسم از مسئولیت از درد... هم‌خودم‌هم‌شوهرم‌بچه دوس داریم ول ...

زایمان اینقدر که میگن بعد نیس حس خوبیه من طبیعی بودم درد داشت ولی بعدش حالت خوبه من ترس سزارین داشتم باورت میشه رفتم طبیعی برعکسم😂😂😂

خوب هرکس به شرایط بستگی داره ما خودمون میخواستم اخه ۶سال بس بود دوست داشتیم دیگه بیاد زودتر بزرگ شه از آب گل در بیاد تا جوان ترم دخترم بزرگ شه