2777
2789
عنوان

خانو ما بیایین صحبت کنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 110 پست
بچه که میاد زندگیت کلا یه جور دیگه اس  اوایل با بی خوابی خستگی درگیری بعدشم که کمی جون میگیرن ...

وای وای عسلم😍😂سخته واقعا...منم عاشق خوابیدنم نمیدونم بعد بچه چجوری کنار بیام با این موضوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرهاتون مردم مراعات میکنن اینجا به نظرم اصلا مردم رعایت نمیکنن والا همسرم میره خرید میگه همه جا ش ...

تهران و هر کاریش کنی بازم شلوغه...بابا مردم‌چیکار کنن چی بخورن اگه کار نکنن😑کدوم منطقه این؟

شهرهاتون مردم مراعات میکنن اینجا به نظرم اصلا مردم رعایت نمیکنن والا همسرم میره خرید میگه همه جا ش ...

دولت انگار از مردم مي ترسه منم شنيدم ميگن خيلي شلوغ رفت امد مي كنند مردم در حال بازي كردن تو كوچه بچه ها 

وای وای عسلم😍😂سخته واقعا...منم عاشق خوابیدنم نمیدونم بعد بچه چجوری کنار بیام با این موضوع

من اینقدر ادم خوش گذرانی بودم با همسرم همش این ور اون ور 

هر ساعتی هرجایی 

ولی الان بعد یکسال نیم زندگیم کلا عوض شده 

همه چی با بچه هماهنگ میشه 

اینقدر سخت گیری هیجا زیاد نمیریم حتی اگه کسی سرما خورده باشه نمیریم الان که دیگه کروناس😂😂 کلا حساسیت زیاد شده بعد بچه.

دولت انگار از مردم مي ترسه منم شنيدم ميگن خيلي شلوغ رفت امد مي كنند مردم در حال بازي كردن تو كوچه بچ ...

ی خانومی هست نیازمنده بعد هر از گاهی میاد غذایی که اضافه اومده رو میبره خودش و بچه هاش بخورن گناه دارن اخه من دور نمیریزم حیفه...بعد این خانوم هر سری میاد منو کلی ماچ و بوس و تف مالی میکنه از تشکر بنده خدا...

بعد امشب اومده بود من ترسیدم‌دوباره بوسم‌نکنه شوهرمو فرستادم‌جام‌ک لااقل از اون خجالت بکشه

بعد شوهرم ک رفته بود پایین بهش گفته بود پسرم همسرتو که ندیدم لااقل تو از طرف من بوسش کن😂😂ول نمیکنه این خانوم

تهران و هر کاریش کنی بازم شلوغه...بابا مردم‌چیکار کنن چی بخورن اگه کار نکنن😑کدوم منطقه این؟

ما پیروزی بچه ها بیرون میان من میبینم تو کوچه از تراس 

میگم اینا پدر مادرشون حساس نیستن 

😂😂😂

حق دارند صاحب خانه هست ،تو خانه نشستن پول مي خواهد براي سير كردم شكم خانواده ،واقعا تو اين مسائل پيش مياد بايد دولت بفهمه شغل هاي بدون اينده وجود داره 

ما پیروزی بچه ها بیرون میان من میبینم تو کوچه از تراس  میگم اینا پدر مادرشون حساس نیستن  ...

بخدا بچه های ما انقد حساسیم سرشون هزار تا بلا میاد سرشون ... بچه های تو کوچه اونقد حساس نیستن سرشون هیچیشون نمیشه

یه بنده خدایی اطرافیان ما اصلا بی خیال همه جا میرن پیکنیک خونه پدر مادر 

اصلا همشه بی خیال والا اخرش ما مریض میشیم دور جون البته 

اونا نه 

به عشق حالشونم رسیدن 

امروز عکس گذاشته بود یه روز بهاری با خانواده جای عکس خالی رفتن بیرون 

هروز کارشه