2777
2789
عنوان

خانو ما بیایین صحبت کنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 110 پست
دقیقااا ، اخه الانم باردار شیم ۹ماهه دیگ ک قرنطینه تموم شد بدنیا میاد دیگه بدرد نمیخوره

من متاسفانه امشب پريود شدم در حال اقدام  دلم خوش حداقل باردار ميشم با عشق بارداري سرگرم ميشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ما دیگه در این حد سخت نگرفتیم...ولی دلم برا مامانم اینا تنگ‌شده☹اخه یه شهر دیگن.. حوصلمون ک سر می ...

ولي خطرناك ،چون ما تو محدوده زندگي مي كنيم ١٠تا بيمارستان هست والله مي ترسم پنچره باز كنم 

ولي خطرناك ،چون ما تو محدوده زندگي مي كنيم ١٠تا بيمارستان هست والله مي ترسم پنچره باز كنم 

پس خیلی رعایت کنین خطرناکه ، ن ما همین دورم ک میزنیم با کلی الکل و دستکش میریم‌پیاده هم‌نمیشیم