2777
2789
عنوان

قاتلان خودخواه

191 بازدید | 14 پست

کسانی که ایام عید به نیت تفریح و شادی خود و دید و بازدید بیرون رفتند مسافرت رفتند خودخواه ترین انسانها هستند تا الان چند نفر از اقواممان از  ۳۵ ساله بگیرید به بالا جان باختند بر اثر کرونا خدا لعنتتون کنه تقاص خونشون رو می دید اینا گناه کردند که خونشون شمال کشوره؟و البته الان که به همه جای کشور بردید همسر من آسم دارن و سه تا بچه دارم شغلش رانندگیه کارش رو ۲۰ روزه کنار گذاشته اونوقت این خودخواه های از خدا بی خبر یا شایدم احمق یا شایدم نادان  جاده ها و شهرها رو به گند کشیدن خدا ازتون نگذره که این همه کودک و سالمند و مریض وجوان رو از بین بردید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فیلم دیدم از پارک چیتگر اعصابم خورد شد 

ملت انگار نه انگار، نشسته بودن به جوجه خوردن و قلیون کشیدن

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
یه فیلم دیدم از پارک چیتگر اعصابم خورد شد  ملت انگار نه انگار، نشسته بودن به جوجه خوردن و قلیو ...

جای تاسف داره واسشون جواب صاحب الامر رو می خوان چی بدن اونوقت ماه محرم میرفتن سینه میزدن و گریه می کردن کاش تو کربلا بودن ...الان مرد عمل باشید 😭😭😭

جای تاسف داره واسشون جواب صاحب الامر رو می خوان چی بدن اونوقت ماه محرم میرفتن سینه میزدن و گریه می ک ...

ما از بس خونه موندیم افسردگی گرفتیم امروز پسرم که ۱۵ ماهشه رفته سویشرتش رو آورده با گریه میگه دردر 

نتونستم ببرمش بیرون بردمش پشت بوم پسرم کلی ذوق کرده بود 

نمی دونم یه عده چطور دلشون میاد برن گردش

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

امشب شب اول شعبانه بیایید همه باهم فردا نماز اول ماه بخوانیم اگر باردارید نشسته بخونید تا آخر ماه خداوند سلامتی تون رو تضمین میکنه و یه چیز دیگه هممون واسه همه مریضا همشونا حتما دعا کنیم خیلی درد دارن .باردارا دعاتون مستجابه دعا کنید این بیماری نحس بره گم شه و امام زمانمون بیاد و همه دشمنان رو از هر جنسی ادب کنه و انتقام خون های بی گناه ریخته به هر شکلی رو بگیره 

ما از بس خونه موندیم افسردگی گرفتیم امروز پسرم که ۱۵ ماهشه رفته سویشرتش رو آورده با گریه میگه دردر&n ...

چون دیگران براشون اهمیت ندارن راحت می گن بعدا افسردگی می گیریم نمی دونن اگر کرونا بزاره زنده بمونن و درد کشیدن عزیزاشون ایا افسردشون نمی کنه خدا نیاره الهی هیچ کس نگیره خدا ریشه کنش کنه