کسانی که ایام عید به نیت تفریح و شادی خود و دید و بازدید بیرون رفتند مسافرت رفتند خودخواه ترین انسانها هستند تا الان چند نفر از اقواممان از ۳۵ ساله بگیرید به بالا جان باختند بر اثر کرونا خدا لعنتتون کنه تقاص خونشون رو می دید اینا گناه کردند که خونشون شمال کشوره؟و البته الان که به همه جای کشور بردید همسر من آسم دارن و سه تا بچه دارم شغلش رانندگیه کارش رو ۲۰ روزه کنار گذاشته اونوقت این خودخواه های از خدا بی خبر یا شایدم احمق یا شایدم نادان جاده ها و شهرها رو به گند کشیدن خدا ازتون نگذره که این همه کودک و سالمند و مریض وجوان رو از بین بردید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امشب شب اول شعبانه بیایید همه باهم فردا نماز اول ماه بخوانیم اگر باردارید نشسته بخونید تا آخر ماه خداوند سلامتی تون رو تضمین میکنه و یه چیز دیگه هممون واسه همه مریضا همشونا حتما دعا کنیم خیلی درد دارن .باردارا دعاتون مستجابه دعا کنید این بیماری نحس بره گم شه و امام زمانمون بیاد و همه دشمنان رو از هر جنسی ادب کنه و انتقام خون های بی گناه ریخته به هر شکلی رو بگیره