2777
2789
عنوان

سنگ صفرا

265 بازدید | 22 پست

سلام کسی هست سنگ کیسه صفرا داشته باشه واسفندم وقت عمل داشته باشه وبخاطر کرونا کنسل بشه؟اگه هست بیادبگه چیکارمیکنه که درد نداشته باشه این روزا

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماداری

عمل کردم یسال قبل گلم خیلی اذیت میشدم20کیلووزن کم کردم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
عمل کردم یسال قبل گلم خیلی اذیت میشدم20کیلووزن کم کردم

عملش سخته؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عملش سخته؟

نه گلم عملش سخت نیس.نداشتن کیسه صفراسختره😩😩😩من بعدعملم یکم که گرمیجات میخورم بدنم خارش میگیره وکهیرمیزنه قبلااصلااینجورنبودم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
عملش سخته؟

براعمل20کیلووزن کم نکردم.8ماه مداراکردم بامریضیم خیلی رژیم گرفتم که شایدرفع شه وعمل نکنم دلم نمیخاست کیسه صفراموبردارن.امانشدومجبورشدم چون خیلی دردداشتم وبالامیاوردم هرروز😥😥😥

نه گلم عملش سخت نیس.نداشتن کیسه صفراسختره😩😩😩من بعدعملم یکم که گرمیجات میخورم بدنم خارش میگیره وکه ...

لاپروسکوپی کردی ؟کدوم بیمارستان باکدوم دکتر؟میشه از عملش وبعدبه هوش اومدنت بگی من خیلی میترسم ازعمل

لاپروسکوپی کردی ؟کدوم بیمارستان باکدوم دکتر؟میشه از عملش وبعدبه هوش اومدنت بگی من خیلی میترسم ازعمل

عزیزم مشهدی هستی؟عملش راحته ساعت8صبح بستری شدم و1رفتم اتاق عمل.بیهوش شدم دیگ نفهمیدم وقتی بهوش امدم4ونیم بودحدودا....تاچندروزخیلی بی اشتهابودم وخیلی شونهام دردمیکردبعدیک هفته شونهام بهترشد.سه تابخیه هم میخوره روشکمت.تایماهم اشتهابغذانداشتم کم کم بهترشدم خداروشکر.عملش راحته نترس ولی یه دکترکاربلدانتخاب کن.لاپراسکوپی بودعملم

عزیزم مشهدی هستی؟عملش راحته ساعت8صبح بستری شدم و1رفتم اتاق عمل.بیهوش شدم دیگ نفهمیدم وقتی بهوش امدم4 ...

من تهرانم ولی خیلی ازجراحی وبیهوشی میترسم پس چرااینقد زیاد بیهوش بودی؟بعدش بهوش اومدی حالت چه جوری بود کی مرخص شدی چندتا سنگ داشتی 

من تهرانم ولی خیلی ازجراحی وبیهوشی میترسم پس چرااینقد زیاد بیهوش بودی؟بعدش بهوش اومدی حالت چه جوری ب ...

من مشهدم پس اسم وادرس دکترم بدردنمیخوره.دیگ طول میکشه بیهوشی شایدزودتربهوش امدم من نفهمیدم چون حالت گیجی داره ادم.حالم بدنبودگفتم ک دیگ شونهام خیلی دردمیکرده.فرداظهرش.یعنی24ساعت بعدعمل بودم بیمارستان.10تاسنگ ریزمثل عدس.شماچاقی؟چندتابچه داری؟من سنگاهمه2/3میل بود

من مشهدم پس اسم وادرس دکترم بدردنمیخوره.دیگ طول میکشه بیهوشی شایدزودتربهوش امدم من نفهمیدم چون حالت ...

من ۷۰ کیلوام دوتا بچه دارم منم ۱۰ تاسنکریزه دارم کاش قبل کرونا میرفتم عمل میکردم الان استرس نداشتم ممنونم از راهنماییت وکمکت انشالله همیشه تنت سلامت باشه