2777
2789
عنوان

بهترین لطفی ک درحق کسی کردین....

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 42 پست

هیچی،همین ک بدی نکنم خودش خوبیه😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفريني ك كرد رو ناديده گرفتم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

موقع ازدواج شوهرم دستش خیلی خالی بود...خییییییییییلی باهاش راه اومدم..خیلی...هنوزم واقعا بعداز ۸ماه ...

دمت گرم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من خاله شوهرم زعفران کاشته بودن ولی کارگاه و کارگرپیدا نکرده بودن 40 میلیون تومن زعفرون و میخواستن خراب کنن بریزن دور ناشی بودن برنامه ریزی نداشتن من وقتی رفتم وضعیت دیدم خودشون تهران ما شهرستانی هستیم خونمو در اختیارشون گذاشتم به مدت ده روز از صبح تا شب 15 تا کارگر تو یه روز پیدا کردم واردم تو خونه زعفرون ها رو پاک میکردیم 

من کلا لطف میکنم وجودم مایه لطفه اصلا😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کار زشتی که چندنفر انجام داده بودن  و پای آبروشون وسط بود رو چشم پوشی کردم

چه کاری گلم اگ دوست داری توصیح بده

دمت گرم 

قربونت...طلاهامو فروختم سرویس چوب خرید..برای عروسیمم سرویس طلا نداشتم...نقره بود...از ۶ تا النگو ۳تاش نقره بود...خداروشکر همه چی ب بهترین شکل ممکن اتفاق افتا  و هنوزم همه میگن چقد عروسی خوبی داشتید..ولی هیچکس ب جز خودم و شوهرم و مادرم از این کار خبری نداره..

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  

به اون فردی که بهش دارید کمک میکنید خیلی مطمئن باشید من اینکارو کردم ولی خیلی پشیمونم  و پول هایی که برای کمک کردن و ثواب بهش قرض میدادمو و خوبیایی که میکردمو دوست دارم الان تبدیل به نفرین کنم برای زندگیش چون من نمیدونستم انقد حسادت و عقده نسبت بهم داشته 

قربونت...طلاهامو فروختم سرویس چوب خرید..برای عروسیمم سرویس طلا نداشتم...نقره بود...از ۶ تا النگو ۳تا ...

ب قول بچه هالایک داری هواااارتا